Talvirakentamisessa on paljon etuja

Oman talon rakentaminen talvella saattaa kuulostaa haastavalta, mutta todellisuudessa talvirakentamisessa on monia etuja, jotka Jetta-rakentajan kannattaa ottaa huomioon. Kun mietit kotisi rakennusaikataulua, tutustu ensin näihin seikkoihin – ehkä sinustakin tulee talvirakentaja!

1. Rakentaminen voi olla talvella huomattavasti edullisempaa

Jos olet käyttämässä talosi rakentamisessa paljon ammattityövoimaa, kustannussäästöt voivat olla suuret talvisin verrattuna esimerkiksi kesäkauteen. Talvella rakennetaan yleisesti ottaen vähemmän, joten on hyvin mahdollista, että saat urakoitsijalta hyvän tarjouksen. Työvoiman saaminen on myös helpompaa sesongin hiljaisuudesta johtuen.

Jetta-talon rakenne sopii oivallisesti rakentamiseen talvisaikaan.

Myös Jetta-talon talopakettien hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan, ja talvisaikaan saatat saada myös unelmiesi talomallin meiltä hieman edullisemmin.

2. Rakentaminen on talvisaikaan nopeampaa ja kosteudenhallinta helpompaa

Talvikauden hiljaisempi rakentamistahti tarkoittaa myös sitä, että rakennuslupia haetaan vähemmän. Siispä rakennuslupaprosessi on monesti paljon nopeampi talvella.

Olennainen seikka on myös rakennekosteuden hallinta. Kylmällä ja kuivalla säällä rakennusmateriaalit kuivuvat paljon nopeammin: betonin kuivumisaika saattaa olla jopa puolet siitä mitä kesällä. Se paitsi nopeuttaa rakennusprosessia, myös tuo lisää kustannussäästöjä.

3. Jetta-Talojen rakenne sopii erinomaisesti talvirakentamiseen

Taloissamme käytettävä ThermoJetta-rakenneratkaisu eristää lämpöä erityisen hyvin. Talopakettimme on mahdollista pystyttää muutamassa päivässä lämmitysvalmiiksi – Jetta-Talon rakenne siis tukee talvella rakentamista.


Jos olet rakentamassa omaa Jetta-Taloasi talvella, kannattaa muistaa tehdä maanrakennus- ja perustustyöt ajoissa sekä laittaa tontti kuntoon ja tehdä pihan pohjatyöt jo ennen rakentamisen alkamista. Kun lattiavalut ja vastaavat työt on tehty ennen talven tuloa, vuoden kylmimmät kuukaudet voi käyttää itse rakentamiseen. Uusi koti onkin sitten valmis kesäksi!

Ota yhteyttä alueesi Jetta-edustajaan ja aloita unelmiesi kodin rakentaminen!

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.