Moderni talo Jetta-Talon talomalleista

Sana moderni talosta puhuttaessa voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Myös Jetta-Talon talomalleissa modernius ilmenee monella tasolla seinärakenteesta ja tekniikasta ulkonäköön ja tilaratkaisuihin.

Moderni muotoilu on talon näkyvin asia

Viime vuosina suosiossa ovat olleet skandinaavisen linjakkaat talomallit, joissa yksinkertaisuus on tyylikästä. Tämä linja näkyy vahvasti Jetta-Talon mallistossa. Loivakulmainen pulpettikatto tuo taloihin modernia ilmettä, mutta toisaalta harjakatto yhdistettynä muuten pelkistettyyn tyyliin antaa myös nykyaikaisen selkeän ilmeen.

Väreiltään moderni talo on usein hillitty. Valkoinen ja harmaan sekä ruskean sävyt ovat nyt suosittuja julkisivun värejä. Toisaalta tyyliltään yksinkertaiseen puutaloon sopii mainiosti persoonallisempikin väritys tai yksityiskohdat.

Paja 130 on Jetta-Talon loft-tyylinen uutuusmalli.

Funco 1_2 -mallia saa sekä harja- että pulpettimallisena.

Modernissa talossa on valoa ja avaruutta

Korkealla huonetilalla, vähemmillä väliseinillä sekä suurilla ikkunoilla moderniin taloon saadaan tilan ja valoisuuden tuntua. Nämä piirteet ovat tyypillisiä esimerkiksi loft-tyylille, joka jäljittelee vanhoja tehdas-, ruukki- ja teollisuusrakennuksia.

Myös väljästi mitoitetulla pohjaratkaisulla ja sisätilojen värivalinnoilla voidaan lisätä tilaa ja valoisuutta taloon. Valkoinen on modernissa sisustuksessa usein ykkösvalinta ja ylipäänsä suositaan vaaleita sävyjä, jotka saavat aikaan valoisamman vaikutelman.

Paja_Black 148 edustaa loft-tyyliä korkeine ristikkoikkunoineen ja avoimine oleskelutiloineen.

Kuura 152 B:ssä täyskorkeat ikkunat sekä ylös asti avoin olohuone tekevät talosta erittäin valoisan sekä avaran.

Modernin talon tekniset ratkaisut ovat tätä päivää

Modernius tarkoittaa ehdottomasti myös edistyneitä ratkaisuja, joilla talosta saadaan teknisesti mahdollisimman toimiva. Jetta-Talon seinärakenne on hyvä esimerkki tästä. Thermo-Jetta-rakenneratkaisu eristää lämpöä erityisen hyvin lisäten näin talon energiatehokkuutta, ja samalla se varmistaa seinän kosteusteknisen toimivuuden.

Modernissa talossa asumista leimaa helppous. Esimerkiksi lämmitysratkaisut ovat nykyaikaisia ja helppokäyttöisiä, ilmanvaihto pitää olosuhteet optimaalisina ja erilaisilla valvontaratkaisuilla voidaan varmistaa murtosuojaus tai vaikka kosteusvahinkojen mahdollisimman varhainen huomaaminen. Autamme mielellämme ottamaan myös nämä asiat huomioon taloa suunniteltaessa.

Miltä sinun moderni talosi näyttäisi?

Aloita suunnittelu yhdessä Jetta-Talon kanssa.

Ota yhteyttä meihin – oman alueesi Jetta-Talo-edustajan yhteystiedot löydät täältä ».

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.