Yksilölliset omakotitalot ideamallistostamme

Laaja ideamallisto täynnä muunneltavia talomalleja

Me Jetta-Talolla haluamme, että jokainen omakotitalon rakentaja voi toteuttaa oman unelmansa kodista. Olemme luoneet laajan Jetta-ideamalliston, jossa on sekä moderneja että perinteisiä puutalovaihtoehtoja. Kaikkia talomallejamme yhdistää kodikkuus, korkea laatu ja kestävyys.

Jokaisen rakentajan elämäntilanne, tarpeet ja toiveet ovat aina yksilöllisiä, eivätkä valmiit talomallit välttämättä täysin vastaa omia unelmia. Talon kokoon, muotoon ja ulkonäköön tuovat omat rajoituksensa myös tontin ominaisuudet, asuinalueen ympäristötekijät ja alueen kaavaan kirjatut määräykset.

Koska valmiit ratkaisut soveltuvat sellaisenaan vain harvoille asiakkaillemme, olemme aina valmiita kääräisemään hihamme. Muokkaamme jokaisesta Jetta-kodista tyyliltään, kooltaan ja pohjaratkaisultaan asiakkaamme toiveisiin ja tontin ominaisuuksin parhaiten soveltuvan.

Kaikki ideamallistomme kotimallit ovat helposti muunneltavia. Malleja voidaan helposti pidentää tai leventää ja ikkunoiden, oviaukkojen sekä väliseinien paikkoja voidaan muunnella, poistaa tai lisätä.

Toteutamme ainutlaatuisetkin toiveesi

Ideamallin muuntelun ohella mieleinen talo voi syntyä myös eri talomallien tyylejä, tilaratkaisuja ja yksityiskohtia yhdistelemällä. Jos vaikkapa Oslo 140 -mallin pohja on mielestäsi passeli, mutta haluaisit talosi näyttävän ulkoapäin Skoone-mallilta, voimme rakentaa Jetta-kodin näiden talomallien ominaisuuksia yhdistelemällä.

Halutessasi voit myös ideoida itse hahmotelman toiveidesi talon pohjapiirustuksesta. Luonnospalvelumme muokkaa piirustuksesi valmiiksi ja ammattirakentajamme tekevät talotoiveestasi totta.

Jetta-koti arkkitehdin suunnitelmien pohjalta

Toteutamme mielellämme myös arkkitehtien suunnittelemia koteja. Asiakkaamme kääntyvät arkkitehdin puoleen muun muassa silloin, kun uudiskohteen rakentamiseen liittyy erityisiä haasteita. Esimerkiksi rakennettaessa pienelle tai maastonmuodoiltaan haastavalle tontille saatetaan avuksi tarvita arkkitehtia.

Moni suomalainen arkkitehti on mieltynyt joustavaan tapaamme toteuttaa koteja. Laadukkaat materiaalimme ja kykymme toteuttaa erilaisia tyylejä sekä kokeellisia, jopa rohkeita ratkaisuja, innostavat vaativampaakin suunnittelijaa.

Olemme tottuneita käymään jouhevia keskusteluja niin asiakkaidemme kuin arkkitehtienkin kanssa. Kokeneet tekniset suunnittelijat pystyvät jatkamaan saumattomasti arkkitehdin aloittamaa suunnitteluprojektia ja viimeistelemään suunnitelmat viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tinkimättömällä tekemisellä persoonallisimmastakin talovisiosta syntyy toimiva Jetta-koti.

Sisustus viimeistelee kotisi

Kaunis, viihtyisä ja arjen toimintoja tukeva sisustus kruunaa Jetta-kodin. Hyvin suunniteltu tila kestää aikaa ja palvelee asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme tarjota avuksesi tilasuunnittelun parhaiden ammattilaisten osaamisen, jotta saat loihdittua kodistasi omannäköisesi, toimivan ja kauniin. Omien suunnittelijoidemme ohella Stark-rautakaupan  sisustussuunnittelijat auttavat sinua maksutta pintamateriaalivalinnoissa, ja Puustellin ammattilaiset ovat apunasi kiintokalustevalinnoissa.

Sisustushaasteiden ratkaisemiseen voit hyödyntää myös kumppaneinamme toimivien sisustusarkkitehtien osaamista. Heidän avullaan ratkeavat esimerkiksi neliöiden tehokkaaseen hyödyntämiseen sekä tilan toiminnallisuuteen ja valaistukseen liittyvät kysymykset. Sisustusarkkitehtien suositut kahden tunnin mittaiset sisustuskonsultaatiot auttavat jo mukavasti eteenpäin vaikkapa kodin materiaalivalinnoissa.

Lataa esite ja tutustu talomallistoon!

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.