Jetta-talopaketit tunnetaan laajasta ja laadukkaasta toimitussisällöstä

Yksi selkeimmistä Jetta-Talon vahvuuksista talopakettimarkkinoilla on erittäin kattava toimitussisältö. Tärkeää ei kuitenkaan ole pelkästään määrä, vaan myös laatu: talopaketit rakennetaan parhaista kotimaisista materiaaleista ja tuotteista.

Selkeästi määritelty, laaja toimitussisältö

Talopakettien toimitussisällöissä voi olla suuriakin eroja, joten niihin kannattaa perehtyä huolella. Laadukas ja laaja toimitussisältö säästää rakentajan aikaa sekä vaivaa, ja luonnollisesti sisällön kattavuus vaikuttaa myös talopaketin hintaan.

Jetta-Talolla rakentajalle on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: runkovalmis talopaketti, joka sopii omatoimiselle rakentajalle, sekä pidemmälle viimeistelty levyvalmis talopaketti. Olennaista Jetta-Talon toteutuksessa on kuitenkin aina asiakaslähtöisyys. Valinnanvaraa talopakettien laajuuksissa on paljon, samoin kuin erilaisissa talomalleissa ja niiden muuntelumahdollisuuksissa. On myös mahdollista suunnitella täysin oma malli ja tilata se laajasisältöisenä talopakettina.

Ennen varsinaisen tilauksen tekoa Jetta-edustaja käy jokaisen asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi talopaketin toimitussisällön, jotta sen suhteen ei jää epäselvyyksiä. Toimituksen valmiusaste voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan.

On kuitenkin muistettava, että mikään Jetta-Talon toimitussisällöistä ei ole täysin valmis talo, eikä minkään talotehtaan laajimpaankaan talotoimituspakettiin kuulu kaikkea. Itse huolehdittavia tai erikseen tilattavia asioita ovat tyypillisesti seuraavat:

 • tontti ja siihen liittyvät maatyöt
 • pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät
 • KVV- ja IV-vastaava (KVV = Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteet, IV = ilmanvaihto)
 • vakuutukset
 • rakennuslupa
 • vesi-, viemäri- ja sähköliittymät
 • rakennusjätteiden poiskuljetus.

Talopaketin lisäksi tarvittavissa hankinnoissa ja työvaiheissa Jetta-Talon edustaja auttaa löytämään sopivat palveluntarjoajat alueellisesta yhteistyöverkostosta ja on rakentajan rinnalla koko projektin ajan.

Mitä Jetta-talopaketeissa on, mitä muissa ei yleensä ole?

On monia yksittäisiä asioita, joiden suhteen eri talotehtaiden talopakettien sisällöissä on eroja. Esimerkiksi seuraavat asiat kuuluvat Jetta-Talon talopakettiin, mutta monilla kilpailijoilla välttämättä eivät:

 • sähkösuunnittelu
 • LVI-suunnittelu
 • rahdit rakennuspaikalle
 • pieneläinverkot asennettuna
 • sälekaihtimet.

Talopaketin toimitussisällön laajuuden lisäksi ratkaisevaa on myös laatu

Talopaketin kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota sisältöön kuuluvien tuotteiden ja materiaalien laatuun, sillä ne vaikuttavat suuresti tulevaan asumismukavuuteen ja asumisen kustannuksiin.  

Jetta-Talolla käytössä ovat tunnettujen tavarantoimittajien laadukkaat materiaalit. Laatu rakentuu myös huolella tehdyistä yksityiskohdista, ja siitä hyvänä todisteena on Jetta-Talon lähes 100 prosentin asiakastyytyväisyys.

Talopaketeissa mukana ovat laadukkaimmat kotimaiset tuotteet, kuten Pihla-ikkunat, Puustelli-keittiöt, Puzer-keskuspölynimurit, Tulikivi-takat, SunSauna-lauteet, Lumon-parvekelasit ja Ruukki-katot.

Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä Jetta-Talon laatuvalteista, ja Jetta-Talo on energiatehokkuudessa vertailujen kärkikastia. Suomen olosuhteisiin suunniteltu ThermoJetta-rakenne varmistaa se, että talossa ei vedä, sisäilma on miellyttävän tasalämpöistä ja mikrobit, pöly, radon sekä erilaiset hajut pysyvät talon ulkopuolella. Rakenne eristää hyvin myös ääntä, pienentää kosteusriskiä ja parantaa paloturvallisuutta.

Autamme taloprojektissa koko matkalla

Ota yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi, niin taloprojektisi lähtee sujuvasti käyntiin. Aloitetaan ideoinnista sekä toiveidesi huomioimisesta, ja muotoillaan niistä juuri sinun perheellesi sopiva talopaketti.

Oman alueesi Jetta-Talo-edustajan yhteystiedot löydät täältä ».

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

 • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.