Jetta-Talon 40-vuotisjuhlavuosi – täynnä toteutuneita asumisen unelmia

Jetta-Talon tarina alkoi Perhossa vuonna 1981, ja vietimme kuluneena vuonna 40-vuotisjuhlaamme. Juhlavuosi on ollut meille hyvä ponnahduslauta tulevaisuuteen, jossa toteutamme ekologisia, yksilöllisiä ja nykyaikaisia koteja entistä useammalle suomalaiselle.

Juhlavuotemme käynnistyi varsinaisesti huhtikuun 23. päivä, joka oli Jetta-Talon virallinen 40-vuotispäivä. Kerroimme huhtikuussa sivuillamme Jetta-Talon historiasta sekä periaatteista ja arvoista, joiden mukaan rakennamme ainutlaatuisia suomalaisia koteja:

“Vuonna 1981 ensimmäinen avaruussukkula, Columbia, laukaistiin avaruuteen, presidentti Urho Kekkonen erosi virastaan, ja Kymmenen uutiset käynnistyi televisiossa. Samana vuonna Jetta-Talo oy aloitti toimintansa Perhossa.

Maailma on muuttunut valtavasti noista päivistä, mutta suomalaisten rakkaus puutaloihin on pysynyt. Vuosien varrella olemme valmistaneet ja toimittaneet yli 10 000 kotia, joista jokaisessa näkyy Jetta-Talon kädenjälki: perinteinen käsityötaito yhdistettynä uusimpaan teknologiaan.”

Juhlavuodestamme kirjoitettiin myös Iltalehdessä, ja toimitusjohtajamme Tero Hietaniemi kertoi omista juhlavuoden tuntemuksistaan:

“Laadukas, edistyksellinen rakentaminen, halu auttaa rakentajia tekemään oikeita valintoja kaikissa elämänvaiheissa ja kestävä kehitys ovat kantaneet toimintaamme neljänkymmenen vuoden ajan. Valmistaudumme nyt ilolla seuraaviin vuosikymmeniin yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Talo-lehtikin huomioi huhtikuun numerossa meidät, ja yksilöllinen, arkkitehti Antti Heikkilän suunnittelema Jetta-koti komeili sekä lehden kannessa että kattavassa artikkelissa.

Mukana rakentajan matkalla

Olemme juhlavuoden aikana esitelleet Jetta-kotien rakentamista ja suomalaisia asumisen unelmia myös videoiden välityksellä. Sivuillamme voit katsoa sekä videon, jolla näkyy Jetta-kodin näppärä asentaminen että esittelyn Salmelan perheen Jetta-kodista.

Julkaisemme kuvia uusia Jetta-kodeista jatkuvasti Instagramissa, missä Jetta-Taloa seuraa ja rakentamiamme koteja ihailee jo liki 4 000 ihmistä. Instagramimme on mainio paikka etsiä inspiraatiota omaa unelmien kotia varten.

40-vuotisjuhlaamme on kuulunut lisäksi arvokkaiden vinkkien jakaminen asiakkaillemme verkkosivujemme artikkelien kautta.

Sivuiltamme on voinut lukea niin neuvoja talvirakentajille, ohjeita turvalliseen Jetta-kodin pystyttämiseen kuin vinkkejä neliöiden tehokäyttämiseenkin. Olemme kertoneet viisi tärkeää seikkaa talopaketin avulla rakentajalle, neuvoneet kuinka taloprojektin saa käyntiin mahdollisimman pian ja olleet omatoimirakentajien tukena.

Juhlavuotemme on ollut meille erityisen hieno, ja olemme iloisia että olemme saaneet viettää sen toteuttaen suomalaisten asumisen unelmia. Kuten huhtikuussa kirjoitimme:

“Laadukas, edistyksellinen rakentaminen, halu auttaa rakentajia tekemään oikeita valintoja kaikissa elämänvaiheissa ja kestävä kehitys ovat kantaneet toimintaamme neljänkymmenen vuoden ajan. Valmistaudumme nyt ilolla seuraaviin vuosikymmeniin yhdessä asiakkaidemme kanssa.”


Jos oman unelmien Jetta-kodin rakentaminen tuntuu ajankohtaiselta, ota yhteyttä alueesi edustajaan ja tutustu laajaan talomallistoomme!

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.