Tietoa COVID-19 tilanteen vaikutuksesta

Arvoisa asiakas ja yhteistyökumppani!
Sinun ja kaikkien asiakkaidemme, Jetta-Talon henkilökunnan sekä yhteistyökumppaneidemme hyvinvointi on meille Jetta-Talolla ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme nyt jatkuvasti viranomaisten COVID-19 -tilannetta koskevia tiedotuksia, ohjeita ja suosituksia. Toiminta Jetta-Talolla jatkuu tällä hetkellä normaaliin tapaan, jotta voimme tarjota parasta laatua asiakkaillemme.

Rajoitamme toistaiseksi kanssakäymistä niin, että mahdolliset tehdasvierailut tulee aina sopia etukäteen. Taloesittelyjen järjestäminen, messutapahtumiin ja palavereihin osallistuminen katsotaan aina tapauskohtaisesti. 

Nettisivuiltamme löydät virtuaalisen taloesittelykohteen, jonka myötä on mahdollista turvallisesti tutustua Jetta-kotiin. Tarvittaessa voit etäyhteyksiä hyödyntäen olla yhteydessä henkilökuntaamme. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia normaaliin tapaan tai esimerkiksi sopia videoneuvottelun henkilökunnan / taloedustajan kanssa (esim. Microsoft Teams).

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaa toimimaan päivittäisessä työnteossa ja välttämättömissä kanssakäymisissä yleisten koronaan liittyvien hygieniasuositusten mukaisesti.

Mikäli sinulla on kysyttävää – löydät henkilökunnan ja edustajien yhteistiedot nettisivuiltamme. 

Parhain terveisin
Tero Hietaniemi | Toimitusjohtaja
Jetta-Talo Oy

Tervetuloa tutustumaan Jetta-talokohteeseen virtuaalisesti.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.