Talopaketti. Järkevin tapa rakentaa.

Jetta-Talo on erikoistunut talopakettitoimituksiin. Se on osoittautunut vuosien varrella kustannuksiltaan edullisimmaksi tavaksi rakentaa koti. Jetta-Talo tekee sen, missä se on tehokkaimmillaan: valmistaa suuremenentit tehtaalla ja asentaa ne paikoilleen tontilla. Talopaketti on ulkoapäin viimeistä maalauskertaa vaille valmis. Rakentaja voi heti jatkaa  töitä mukavasti sisätiloissa. Talopakettitoimituksessa asiakas voi hyödyntää omaa tai lähipiirin osaamista eri työvaiheissa ja näin säästää rahaa. Jetta-Talon edustaja auttaa kokonaisuuden hallinnassa ja hänellä on myös monipuolinen yhteistyöverkosto luotettavia tekijöitä eri rakennusvaiheisiin. Jetta-Talo tarjoaa kaksi talopakettivaihtoehtoa: omatoimiselle rakentajalle talopaketti ja pidemmälle tehty levyvalmis talopaketti.  

 

Viereisessä taulukossa kuvataan rakentamisen kokonaiskustannukset/neliö ilman tonttia. Jetta-Talon kattava talopakettitoimitus sisältää ison osan kokonaiskustannuksista.

Muuttovalmis paketti ei ole nimestään huolimatta täydellinen. Sen lisäksi tulee varautua 20 – 30 %:n lisäkustannuksiin.

 

Lähde RTS-rakentajatutkimus 2014-15

Talopaketti

Talopaketti sopii rakentajalle, joka haluaa hyödyntää oman ja lähipiirin  työpanoksen maksimaalisesti ja näin säästää mukavan summan rahaa. Appi voi olla kätevä käsistään ja serkku laatoittajana ammattitasoa. Talopaketissa talo on yleensä ulkoa viimeistä maalausta vaille valmis. Ulkoseinät on maalattu kahteen kertaan asiakkaan valitsemalla värisävyllä. Sisällä ulkoseinät ovat kipsilevypintaiset ja väliseinät ovat asentamatta, mutta materiaalit kuuluvat pakettiin väliovia ja heloja myöten. Talopakettiin kuuluu materiaalitoimituksena myös yläpohjan eristeet ja materiaalit. Laajimmillaan talopaketti sisältää kaikki sisällä tarvittavat rakennusmateriaalit.

Talopakettiin voidaan sisällyttää asiakkaan valmiiksi tekemän sorapatjan päälle tehtävät perustukset. Lattiavalu kuuluu tässä vaihtoehdossa asiakkaan tehtäviin.

Talopakettitoimituksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan kanssa. Joskus jotain halutaan jättää pois tai jotain lisätä toimitukseen. Tarkka toimitussisältö tulee tarjouksen mukana ja siitä näkee sen, mitä omaan talopakettitoimitukseen kuuluu.

 

Levyvalmis talopaketti

Levyvalmis talopaketti on loistava vaihtoehto omatoimirakentajalle, jolla pysyy maalaustela ja muut työkalut käsissä. Tässä vaihtoehdossa on välise