Talopaketti valmiiksi rakennettuna

Jetta-Talo on erikoistunut talopakettien toimittamiseen, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle jää oma osuutensa työstä talon elementtien toimittamisen jälkeen. Yhteistyökumppaneidemme avulla talopaketista valmistuu kuitenkin helposti myös avaimet käteen -talo.

Sisällöllä on merkitystä talopakettitoimituksissa

Monet omakotitaloprojektiin lähtevistä arvostavat nimenomaan sitä, että talopaketissa kaikkea ei tarvitse ostaa valmiina, vaan itse tekemällä voi säästää kokonaisbudjetissa. Myös avaimet käteen -talotoimituksilla on kuitenkin oma vankka kannattajakuntansa.

Jetta-Talolla toimitusten kattavuus on yksi vahvoista valteista. Jo Jetta-Talon vakiotoimituspaketti on keskivertoa yksityiskohtaisempi. Esimerkiksi ulkoseinien suurelementeissä on sisäverhoukset valmiina kiinni ja ikkunoiden sekä ovien yläpuoliset tuuletusraot kuuluvat toimitukseen, samoin kuin pieneläinverkot. Pienilläkin yksityiskohdilla voi lopulta olla tuntuva merkitys kokonaisuudessa.

Jetta-Talon levyvalmis toimitus on talopakettivaihtoehdoista laajin ja sisällöltään jo melko lähellä muuttovalmista toimitusta. Konseptiin kuuluvat perustukset, ulkoverhous ja väliseinät levypinnalla sekä LVI- ja sähköurakka aina loppukalusteita myöten. Lattiat valetaan alakerrassa ja mahdolliseen yläkertaan tehdään plaanovalu.

Lisämaksusta levyvalmiiseen toimitukseen ovat saatavilla myös sisäkatot, saunan sisustus, takka ja väliovet, jolloin asiakkaan omalle vastuulle jäävät enää talon sisäseinä- ja lattiapinnat sekä kalusteet ja kodinkoneet.

Täysin muuttovalmis talo Jetta-Talon yhteistyökumppanien avustuksella

On myös mahdollista antaa talopaketin valmiiksi rakentaminen rakennusliikkeen tehtäväksi, jolloin lopputuloksena on käytännössä avaimet käteen -talo. Verkostossamme on rakennusalan toimijoita eri puolilla Suomea, joten Jetta-Talon tilaaminen onnistuu tarvittaessa täysin muuttovalmiina heitä hyödyntämällä.

Jos jokin rakentamisen vaiheista onnistuu ominkin käsin tai tutun tekijän avustuksella, rakennusliikkeiltä on mahdollista tilata vain halutut työvaiheet. Näin saatetaan suoriutua hiukan pienemmällä budjetilla.

Olennaisinta on kuitenkin se, että Jetta-Talon kanssa taloprojektin toteutus onnistuu joustavasti. Suunnittelemme talopaketin sisällön juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi, hoidamme luotettavasti kaikki meille kuuluvat työvaiheet ja tarvittaessa autamme sinua löytämään urakoitsijat jäljelle jääviin töihin.

Talopaketti tai muuttovalmis talo – me autamme!

Aloita oma taloprojektisi tutustumalla Jetta-Talon monipuoliseen talomallistoon ja ota meidät mukaan oman asumisratkaisusi ideointiin jo varhaisessa vaiheessa.

Kysy lisää oman alueesi edustajalta.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.