Talopaketti joka rakentajan tilanteeseen

Talopaketin avulla rakentamisen hintaan voi vaikuttaa

Oman talon rakentaminen on useimmille elämän suurin ja tärkein taloudellinen satsaus. Rakentamisen budjetointi onkin tärkeä tehdä huolella, jotta projekti saadaan vietyä kunnialla maaliin, eikä rakentajan talous joudu liian tiukoille. Kun budjettisi on selvillä, Jetta-Talon edustaja auttaa sinua löytämään ratkaisut, jotka istuvat budjettiisi ja täyttävät perheesi yksilölliset tarpeet sekä toiveet.

Parhaiten rakentamisen kustannuksiin voidaan vaikuttaa kodin suunnitteluvaiheessa. Fiksuilla, ja monesti varsin huomaamattomilla, suunnitteluratkaisuilla ja materiaalivalinnoilla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä. Esimerkiksi tehokkaalla tilasuunnittelulla asumisneliöistä pystytään tinkimään asumismukavuutta ja kodin toiminnallisuutta heikentämättä.

Talopaketti on järkevin tapa rakentaa

Jos sinulla riittää osaamista, intoa ja aikaa, voit riipaista merkittävän siivun rakennuskustannuksista osallistumalla aktiivisesti rakennustöihin. Omin käsin tekemällä uuden kodin rakentamisesta voi myös muodostua yksi elämäsi suurimmista ja muistorikkaimmista seikkailuista.

Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse, eikä kannatakaan, tehdä itse. Laadukas talopaketti helpottaa ja nopeuttaa rakentamista oleellisesti. Kun tietyt työvaiheet toteutetaan kustannustehokkaasti tehdasolosuhteissa, voidaan myös saavuttaa merkittäviä taloudellisia säästöjä.

Talopakettia valitessasi voit vapaasti päättää, kuinka paljon haluat itse työskennellä rakentamisen parissa. Jos kaipaat tekemistä ja haluat hyödyntää omaa osaamistasi mahdollisimman paljon, suosittelemme Jetta-Runkovalmis-pakettiamme. Jetta-Räätälöity- ja Jetta-Sisustusvalmis-talopaketit ovat puolestaan pidemmälle vietyjä vaihtoehtoja. Kaikkien pakettiemme toimitussisältöjä voidaan muokata tarpeidesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan.

Valmistamme talopakettiemme ulkoseinäelementit ja kattorakenteet Perhossa sijaitsevan talotehtaamme nykyaikaisella tuotantolinjalla. Toimitamme talopaketin tontillesi, asennamme sen valmiiden perustusten päälle, ja hoidamme talon rakennustyöt kanssasi yhdessä sopimamme toimituslaajuuden mukaisesti. Tämän jälkeen voit jatkaa rakennustöitä itsenäisesti lämpimissä sisätiloissa.

Jetta-Talon talomallistosta löytyy oikea koti jokaiselle perheelle.

Olemme tukenasi rakennusprojektin alusta loppuun

Jetta-kodin rakentajana et jää yksin missään rakentamisen vaiheessa. Rakennusalan ammattilaisemme ovat koko rakennusprojektin ajan tukenasi. Oma Jetta-Talo-edustajasi auttaa sinua taloprojektin kokonaisuuden hallinnassa. Talosi suunnittelijat, perustusten valajat, seinien pystyttäjät ja muut omakotirakentamisen ammattilaiset ovat puolestaan taustatukenasi erityisosaamista vaativissa työvaiheissa. Tiimimme yhteisenä tavoitteena on taloprojektisi onnistuminen.

Tutustu talopaketin ostajan oppaaseen

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.