Yksilölliset kodit – Jetta-Talo

Yksilölliset kodit

Yksilölliset kodit

On tilanteita, missä tontin ominaisuudet tai asiakkaan tarpeet vaativat KOKONAAN YKSILÖLLISEN suunnittelun. Ei hätää, Jetta-Talo toteuttaa täysin oman mallin joko asiakkaan omista kuvista tai luonnospalvelumme ammattilaiset piirtävät yksilöllisen toteutuksen toivettesi mukaan. Alla olevissa blogeissa tulemme esittelemään yksilöllisesti toteutettuja koteja, joista voit ottaa vinkkejä oman kotisi suunnitteluun.

Haluatko lisätietoa?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Keittiömaailman suola ja pippuri OH
21.09.2017 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta Talo
0

Skandinaavinen koti Seinäjoen asuntomessuille

Yksilöllisen kodin toteuttaminen tarkoittaa Jetta-Talolla yksilöllisyyttä rakennuksen suunnittelusta, detaljeista ja arkkitehtuurista lähtien. Kodin yhteyteen suunnitellaan usein myös autotalli/katos/varasto, joka noudattaa samaa tyyliä päärakennuksen kanssa. Omannäköinen koti viimeistellään tyyliin sopivilla pintamateriaalivalinnoilla, valaistuksella, sisustusratkaisuilla ja kalusteilla. Seinäjoen Asuntomessuille rakennettiin asiakkaallemme JettaKOTI (Keittiömaailman Suola ja Pippuri kohde 32) asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kodin sisustuksesta vastasi sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi. Talon arkkitehtuurista vastasi Sari […]

jetta_0029_Jetta-Talo-arkkitehti-arkkitehtisuunnittelu
08.09.2017 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta Talo
0

Arkkitehdin suunnittelema Jettakoti

Uuden kodin suunnittelu ja rakentaminen aloitettiin perheen lähtökohdista ja toiveista. Tontin muoto ja sijainti asetti omat vaatimuksensa. Hyvällä suunnittelulla tontin haasteetkin saadaan toimimaan. Arkkitehti Tapani Takkusen suunnitelmien pohjilta kodin toteutti Jetta-Talo. Kauniiden luonnonmateriaalien, luonnollisen puun, valon ja modernin sisustuksen yhdistelmä toimii tyylikkäästi. Kodissa riittää valoa ja kauniita  yksityiskohtia. Sisustuksesta vastasi sisustusarkkitehti Ulla-Maija Toivonen.  

Makuuhuone suola ja pippuri
07.09.2016 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta Talo
0

Jatka asuntomessuja virtuaalikierroksella

Asuntomessut tuli ja meni, Jetta-Talon toimittama Suola ja Pippuri -kohde sai paljon kiitosta onnistuneista tilaratkaisuista ja lumoavista yksityiskohdista sisustuksessa. Asumisen väljyys ja riittävän tilavat makuuhuoneet jäivät päällimmäisenä mieleen vierailijoiden kommenteista. Tärkeintä tietysti on, että saimme toteutettua asukkaiden toiveet ja tarpeet onnistuneesti. Oheisen sovelluksen avulla voit vielä tutustua asuntomessukohteeseen virtuaalisesti. Hyvää syksyä!    

Minun Jetta-Taloni

Etsi lähin edustajasi

Haluatko tavata paikan päällä? Etsi edustaja

Tarvitsetko apua?

Soita numeroon
020 786 65 00 Kiinteän puhelinverkon liittymistä: 8,21 snt/puhelu + 6,90 snt/min (alv 24%) Matkaviestintäverkon liittymistä Suomesta: 8,21 snt/puhelu + 16,90 snt/min (sis. alv 24%)