Oslo 140 - Jetta-Talo
Tulosta sivu

OSLO -talomallisto on  Jetta-Talon suunnittelutiimin luoma uutuus talomalli. Modernia skandinaavista arkkitehtuuria edustavalle talomallistolle tyypillistä ovat puhtaan selkeät linjat ja funktionaalisuus. Oslo on muuntuva talomallisto. Esimerkiksi Oslo140 talomallistossa on useita eri tapoja toteuttaa katos ja päätyratkaisu. Suunnittelijamme innovoivat lisää toiveidesi mukaan. Vaihtamalla kokonaisuuden materiaalia, väriä, paneloinnin suuntaa, huonejärjestystä yms. saadaan aivan uusi ilme. Kaikkiin talomalleihimme on mahdollista saada myös ulkorappaus.

“Tarkoitus sanelee muodon | arkkitehti L.Sullivan 1896”.  Oslo_nimessä kiteytyy skandinaavisen pelkistetty tyyli,  suomalainen suunnitteluosaaminen sekä ekologinen puurakentaminen. Sisätilat mukautuu käyttäjien tarpeiden mukaan, ovat tarkoituksenmukaiset ja helposti muunneltavat.

Tiedot

Kerroksia: 1
Huonemäärä: 5h + k
Huoneistoala m2: 140
Kerrosala m2: 158.5

Haluatko lisätietoa tästä talosta?

Muistathan, että sivuillamme näkyvät talomallit edustavat tyylilajeja, miltä kotisi voisi näyttää. Ystävällinen ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään ja suunnittelemaan suosikkimallistasi juuri sellaisen kodin, joka vastaa toiveitasi ja jossa on hyvä asua.
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin edustajasi

Haluatko tavata paikan päällä? Etsi edustaja