Kaarna 49 - Jetta-Talo
Tulosta sivu

Kaarna 49m2 edustaa uutta pientä klassista talomallistoamme. Tämä mallisto on suunnattu aktiiviselle cityihmiselle, joka arvostaa omakotitaloasumisen vapautta ja vihreää ympäristöä. Sama malli soveltuu mainiosti myös vapaa-ajan asunnoksi.  Talomallistoon on tulossa myös isompia versioita. Neliöitä on niukasti, mutta sitäkin enemmän hyödynnettyä, käyttötarkoituksen mukaista neliötilaa. Malliston pohjaa voidaan muokata kunkin käyttäjän tarpeisiin istuvaksi, siitä esimerkkinä kaksi erilaista pohjakuvaa.

Kaarna-malliston nimi tarkoittaa parkkia eli puuvartisten kasvien ulointa kerrosta, joka suojaa kasvin sisempiä osia. Samaan tapaan tämä kompakti Kaarna antaa suojaa luonnonmukaiseen, yksilölliseen asumiseen, jonka sisätiloista löytyy kaikki tarvittava nykyihmisen tarpeisiin.

Talomallin tumman hiilen väri istuu saumattomasti niin maalaismaisemaan kuin kaupungin läheisyyteen.

Tiedot

Kerroksia: 1
Huonemäärä: 1 h + tupakeittiö
Huoneistoala m2: 49
Kerrosala m2: 59

Haluatko lisätietoa tästä talosta?

Muistathan, että sivuillamme näkyvät talomallit edustavat tyylilajeja, miltä kotisi voisi näyttää. Ystävällinen ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään ja suunnittelemaan suosikkimallistasi juuri sellaisen kodin, joka vastaa toiveitasi ja jossa on hyvä asua.
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin edustajasi

Haluatko tavata paikan päällä? Etsi edustaja