Kaarna 100+20 - Jetta-Talo
Tulosta sivu

Tässä talomallissa on kiinnitetty erityisesti huomiota muunneltavuuteen ja ulko-oleskelutiloihin. Oleskelutilat ovat väljät ja luonto tulee lähelle sisätiloihin suurten ikkunoiden kautta.

Lasitettu terassiosuus jatkaa sisätiloja ja siellä viihdytään pitkälle syksyyn. Tila voidaan yhdistää liukuovella saunatupaan. Saunatupaa voidaan käyttää myös vierashuoneena tai työhuoneena. Valmiiksi lasitettu terassiosuus pihasaunan yhteydessä ja vanhempien makuuhuoneen yhteydessä oleva toinen wc-kylpyhuone tuo asumisen mukavuutta. Lisäksi kodissa on erillinen suihkutila kodijnhoitohuoneen yhteydessä. Tämä tila on muunneltava – se voi vaihtoehtoisesti toimia vaatehuoneena, erillisenä arkieteisenä tai kuvan mukaan yhteisenä kylpyhuoneena (esim. perheen lasten käytössä). Vastaavasti kumpi tahansa ylimääräisistä suihkutiloista voidaan muuttaa vaatehuoneeksi.

Tiedot

Kerroksia: 1
Huonemäärä: 4h + k + rkt + saunatupa
Huoneistoala m2: 100 m2 + 20 m2
Kerrosala m2: 114 m2 + 26 m2

Haluatko lisätietoa tästä talosta?

Muistathan, että sivuillamme näkyvät talomallit edustavat tyylilajeja, miltä kotisi voisi näyttää. Ystävällinen ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään ja suunnittelemaan suosikkimallistasi juuri sellaisen kodin, joka vastaa toiveitasi ja jossa on hyvä asua.
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin edustajasi

Haluatko tavata paikan päällä? Etsi edustaja