Sisustus viimeistelee kotisi!

Jetta-Talo tarjoaa muun suunnittelun lisäksi tarvittaessa sisustussuunnittelupalvelua eri toimijoiden taholta. Yhteistyökumppanina toimivan Stark-rautakaupan sisustussuunnittelijoilta saat maksutonta tukea pintamateriaalivalintoihin. Puustelli-keittiön henkilökunta auttaa kalustesuunnittelussa. 

Edellä mainittujen lisäksi lisäpalveluna on saatavissa Jetta-Talon ja Jetta-Talon kanssa yhteistyössä toimivien sisustusarkkitehtien ammattitaitoa vaativampien haasteiden ja ongelmien ratkaisemiseen. Haastavia asioita voivat olla tilan neliöt ja niiden optimaalinen käyttö, tilan rakenne materiaaleineen, toiminnallisuus sekä valon ja tila-arkkitehtuuriin liittyvät kysymykset. Suosittu sisustuskonsultaatio (2h) auttaa jo mukavasti eteenpäin vaikkapa materiaalivalinnoissa.

Hyvin suunniteltu tila kestää hyvin aikaa ja palvelee asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattilaisilla on laaja tietämys erilaisista materiaaleista ja ajan trendeistä. Tilasuunnittelun ammattilaiset auttavat tekemään kodistasi omannäköisen, toimivan ja kauniin.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.