Jetta-Talo -talopaketti tehdään kuivissa sisätiloissa ja asennetaan suojatusti

Talopaketin suurelementit valmistetaan kuivissa sisätiloissa ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Jetta-Talon kuivaketju on katkeamaton koko rakentamisen ajan. Talopaketin valmistaminen alkaa tukin siirtyessä Jet-Puulla kuorintalinjan läpi ja se jatkuu tasalaatuisissa olosuhteissa ja osaavan työnjohdon valvonnassa talopakettitehtaalla, jossa elementit suojataan ja lastataan sisätiloissa kuljetusrekkaan.

Suojatut talopakettielementit asennetaan tontilla suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista mukavasti sisätiloissa kaikkina vuodenaikoina.

Omat asentajat

Jetta-Talon toimitukseen kuulu aina asennus. Yrityksen omat, koulutetut ja kokeneet asentajat pystyttävät talopaketin suurelementit täsmällisesti ja nopeasti säältä suojaan. Myös asennustyö tehdään ISO 9001 -sertifikaatin mukaisesti.

Toimituksen ja asennuksen tullessa samasta paikasta vältytään vastuuepäselvyyksiltä talotehtaan ja asentajan välillä. Jetta-Talo kantaa aina kokonaisvastuun. 

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.