Jetta-rakentajan talvietu

Jetta-Talon talvirakentajille rahanarvoisia etuja talopaketista!

Talvella rakentaminen on nyt kannattavaa. Jetta-Talo tarjoaa tänä talvena rahanarvoisia etuja talopaketista. Kysy lisää taloedustajiltamme!

Miksi talvirakentaminen kannattaa?

1. Jetta-Talon rakenne tukee talvella rakentamista. Taloissamme käytettävä  ThermoJetta-rakenneratkaisu eristää lämpöä erityisen hyvin.  Talopakettimme on mahdollista pystyttää muutamassa päivässä lämmitysvalmiiksi.

2. Oletko käyttämässä talosi rakentamiseen paljon ammattityövoimaa? Talvella kustannussäästöt voivat olla suuret verrattuna kesäkauteen. Työvoiman saaminen on helpompaa sesongin hiljaisuudesta johtuen. Talvella rakennetaan yleisesti ottaen vähemmän, joten on hyvin mahdollista, että saat urakoitsijalta hyvän tarjouksen.

3. Talvikauden hiljaisempi rakentamistahti tarkoittaa myös sitä, että rakennuslupia haetaan vähemmän. Siispä rakennuslupaprosessi on monesti paljon nopeampi talvella.

4. Olennainen seikka on myös rakennekosteuden hallinta. Kylmällä ja kuivalla säällä rakennusmateriaalit kuivuvat paljon nopeammin: betonin kuivumisaika saattaa olla jopa puolet siitä mitä kesällä. Se paitsi nopeuttaa  rakennusprosessia, myös tuo lisää kustannussäästöjä.

5. Talvirakentajan kannattaa muistaa tehdä maanrakennus- ja perustustyöt ajoissa sekä laittaa tontti kuntoon ja tehdä pihan pohjatyöt jo ennen rakentamisen alkamista. Kun lattiavalut ja vastaavat työt on tehty ennen talven tuloa, vuoden kylmimmät kuukaudet voi käyttää itse rakentamiseen. Uusi koti onkin sitten valmis kesäksi!

Ota yhteyttä alueesi Jetta-edustajaan ja aloita unelmiesi kodin rakentaminen!

Kysy lisää Jetta-Talon talviedusta Jetta-taloedustajaltasi!

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.