Omat ideat Jetta-Talon jalostamina

Jokainen perhe on oman asumisensa paras asiantuntija. Jos innostusta ja taitoa riittää, yksi vaihtoehto on luonnostella itse oman kodin pohjapiirros. Jetta-Talo jalostaa tästä idealuonnoksesta toimivan ja ihan omannäköisen kodin. Joustava valmistus toteuttaa persoonallisetkin suunnitelmat juuri sellaisena kun on haluttu.

Ammattilaisen jalostamana  
Oman kodin luonnostelussa ei aina osata ottaa kaikkea huomioon. Ilmansuunnat, sijoitus tontille, tilojen toimivuus ja mitoitukset on hyvä käydä läpi yhdessä Jetta-Talon suunnittelijan kanssa. Hän kertoo ja ehdottaa muutoksia ja parannuksia alkuperäiseen luonnokseen. Yhdessä asiakkaan ja suunnittelijan kanssa löytyy tulevia asukkaita miellyttävä ratkaisu.
Asiakkaalla on myös mieltymyksiä ja toiveita talon ulkonäön suhteen. Jetta-Talon suunnittelija osaa sovittaa halutun ulkoasun omannäköiseen pohjapiirrokseen. Lopputuloksena harmoninen kokonaisuus, jossa asukkaat viihtyvät.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.