Mistä Jetta-talopaketin hinta muodostuu?

Jetta-Talon talopaketit tunnetaan kattavasta toimitussisällöstään. Vaikka talopaketin hinta voi olla hiukan suurempi kuin kilpailijalla, yksityiskohtaisen sisällön ansiosta rakennusprojektin kokonaishinta puolestaan todennäköisesti jää matalammaksi.

Runkovalmiin talopaketin eli perustoimituksen sisältö

Runkovalmis talopaketti sisältää nimensä mukaisesti vain talon rungon. Tällaisen talopaketin valitessasi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paljonkin taloprojektin kokonaishintaan sillä, kuinka paljon hyödynnät projektissa omaa työpanostasi ja lähipiirin taitavia tekijöitä.

Jetta-Talon talopakettiin kuuluu vakiona seuraavanlainen sisältö:

 • seinät suurelementteinä asennettuna paikoilleen
 • ulkoapäin viimeistä maalauskertaa vaille valmis talo
 • vesikatto.

Elementtiasennuksen lisäksi voit valita haluamiasi lisäpalveluja, kuten perustukset sekä lvi- ja sähkötyöt. Perustoimituksen toimitussisältö on myös räätälöitävissä sinulle sopivaksi.

Kattavamman levyvalmiin toimituksen sisältö

Levyvalmis toimitus on sisustusrakenteita vaille valmis toimitus. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos haluat kotisi lähes muuttovalmiina, mutta sisustamisen hoidat mielelläsi itse. Talo on rakenteellisesti valmis ja talotekniikka on toimintakunnossa. Levyvalmiin talopaketin hinta on luonnollisesti korkeampi kuin perustoimituksen, mutta myös rakentamisprosessin nopeutumiselle voi laskea oman arvonsa.

Levyvalmiiseen toimitukseen kuuluvat perustoimituksen sisällön lisäksi:

 • perustukset
 • lattiavalu
 • LVI- ja sähkötyöt kalusteineen
 • ulkoverhous
 • väliseinät levypinnalla.

Voit täydentää sopimusta esimerkiksi saunalla, takalla ja väliovilla, jolloin käytännössä sinun hoidettavaksesi jäävät vain pintatyöt ja kalusteiden hankkiminen.

Jokainen Jetta-Talo on mahdollista saada perustoimituksen ja levyvalmiin toimituksen lisäksi myös täysin valmiina. Koti rakennetaan Jetta-Talo-edustajan paikallisen yhteistyökumppaniverkoston avulla, jolloin saat talotoimituksen ulkopuolellekin jäävät hankinnat helposti ja edullisesti.


Talopakettisi hinta selviää, kun pyydät tarjouksen

Jokainen Jetta-Talo on yksilöllinen, joten hinnan saat selville ottamalla yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi ja pyytämällä tarjouksen valitsemastasi talomallista. Autamme mielellämme myös talomallin muokkaamisessa sinulle mieleiseksi.

Jetta-Talon tarjouksen mukana tulee aina tarkka toimitussisältö, johon on eritelty kaikki talopakettitoimitukseen kuuluvat yksityiskohdat. Jos haluat vertailla eri talotehtaiden talopakettien hintoja, on tärkeää huomioida sama tarkkuus myös muissa tarjouksissa.

Tutustu myös oppaaseemme, josta saat apua talopakettien vertailuun. Lataa opas tästä »

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
 • Hidden

  Uusi lohko

 • Hidden

  Uusi lohko

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.