Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Talomyyjä-rekryb.-_käytetään-3.2.2017-Jetta-Talo

Etsimme yrittäjäpohjaisia TALOMYYJIÄ pääkaupunkiseudulle ja Lahteen!

Tärkein ominaisuutesi on yrittäjähenkinen asenne. Autat asiakkaitamme löytämään heille sopivan ratkaisun oman kodin rakentamiseen. Sinulla on menestymisen palo. Haluat tulla osaksi laadukasta myyntiverkostoa. Oman alueesi tuntemus auttaa alkuun pääsemisessä. Tarjoamme sinulle jatkuvan koulutuksen ja tulostesi mukaisen tulotason. Tule rakentamaan tulevaisuutesi Suomen laadukkaimpien ja yksilöllisten JETTA-KOTIEN parissa.

KIINNOSTUITKO? Lisätiedot ja vapaamuotoinen hakemus 15.2.2017 mennessä: Matti Tölli 0400 871 802, matti.tolli@jetta-talo.fi,  Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa


asentajarekrybanneri3-facebook-joulun-valiviikollaEtsimme kahta ELEMENTTIASENTAJAA työsuhteeseen Perhon ja Jyväskylän seudulta

Elementtiasentajan työ on liikkuvaa ja asennukset tapahtuvat ympäri Suomen.

Lisätietoa tehtävästä ja vapaamuotoiset hakemukset 8.1.2017 mennessä:

Ilpo Harsunen | tehdaspäällikkö | 0207 866 510
sähköpostilla ilpo.harsunen(at)jetta-talo.fi  


 

ARKKITEHTISUUNNITTELIJA Perhoon tai Vantaalle ja RAKENNESUUNNITTELIJA Perhoon

Arkkitehtisuunnittelijan tehtäviin kuuluvat luonnos- ja mallistosuunnittelu sekä pääkuvat.  Rakennesuunnittelijan tehtäviin kuuluvat puurakenne- ja elementtisuunnittelu. Molemmissa tehtävissä sinulla on halu kehittää omaa osaamista ja kykyä työskennellä osana suunnittelutiimiä. Tapasi työskennellä on vastuullista ja laadukasta.

Arvostamme arkkitehtisuunnittelijan ja rakennesuunnittelijan aikaisempaa kokemusta ja Vertex BD -suunnitteluohjelman tunteminen katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä ja vapaamuotoiset hakemukset:

Aleksi Kinnunen | suunnittelupäällikkö | 0207 866 555
sähköpostilla aleksi.kinnunen(at)jetta-talo.fi