Meistä - Jetta-Talo

Meistä

Meistä

jetta-talo-tehdas

 

Jetta-konserni on Perhossa sijaitseva mekaaninen puunjalostuslaitos, johon kuuluvat sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu ja Jetta-Talo -talotehdas. Jetta-Talo on valmistanut koteja jo 30 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. Tiedämme, että jokainen perhe on erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan täysin asukkaidensa toiveiden mukaan.

Jetta-talopaketti toimitetaan sinulle valitsemassasi valmiusasteessa. Talojemme tekniset ominaisuudet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja otamme ekologisuuden huomioon niin raaka-aineissa kuin asumisen puitteissa. Jetta-Talo onkin johtava passiivirakenteisten talojen valmistaja.

”Nykyaikaisen kodin täytyy olla toiminnoiltaan aivan eri luokkaa kuin ennen muinoin; kotona tehdään enenevässä määrin etätöitä, harrastetaan sekä
vietetään vapaa-aikaa. Pieniin yksityiskohtiin pitää kiinnittää huomiota ja siinä voimme auttaa.”

- Tero Hietaniemi, toimitusjohtaja Saammeko auttaa?

Kotisi lähimetsän puista

Tarjoamme suomalaisille lähimetsien parhaasta puusta valmistettuja, yksilöllisiä koteja, jotka mahdollistavat monipuolisen elämäntyylin sekä terveen ja iloisen elämän puitteet sukupolvesta toiseen. Jettatalolaisuudessa yhdistyvät intohimo laadukkaaseen ja edistykselliseen rakentamiseen sekä halu auttaa sinua asiakkaana tekemään oikeita asumisen valintoja kaikissa elämänvaiheissa.

Toteutamme arvojamme esimerkiksi tuottamalla puuraaka-aineet omalla sahalaitoksellamme. Jet-Puu Oy huomioi ympäristön ja siihen liittyvät ekologiset arvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa ja tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjälle saakka.

Kuluttajina ja suomalaisina meillä kaikilla on mahdollista tehdä valintoja. Luonnon materiaalit, lähiseutusi raaka-aineet ja osaaminen – kokonaisuudesta muodostuvat hyvinvoipan Suomen ja asumisympäristömme puitteet pitkälle tulevaisuuteen.

Me elämme puusta, lupaamme tehdä siitä hyvää sinulle ja perheellesi!

Luotettavaa rakentamista

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Inspecta Sertifiointi Oy onkin myöntänyt meille SFS-EN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin, joka koskee kaikkia toimintamme osa-aluieita: myyntiä, suunnittelua, valmistusta ja asennusta. Osoitus siitä, että olemme turvallinen yhteistyökumppani onnistuneessa talonrakennusprojektissa.

Jetta-Talolle on myönnetty Menestyjät 2018 -sertifikaatti Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokituksessa. Jetta-Talo Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2018 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2017/06–2018/05.

RTS-Tutkimuksesta

RTS-tutkimuksessa kodinrakentajilta kysyttiin mitkä olivat heidän kohdallaan ratkaisevat talotoimittajan valintaan vaikuttavat asiat. Tutkimustulosten mukaan Jetta-Talon valinneet ovat hakeneet toimittajalta mm. korkeaa laatutasoa, mahdollisuutta yksilölliseen suunnitteluun sekä hyvää palvelua ja tukea myyjältä. Jettaan päätyneet rakentajat usein tunnistavatkin, että talopaketin valitseminen ei tarkoita, että tarvitsisi tehdä kompromisseja – vaan oman Jetta-edustajan kanssa voidaan valita itselle parhaat ratkaisut ja saada näin todella laadukas koti kuitenkin hyvään hintaan.

”Suomalainen perinnemaisema on säilyttämisen arvoinen. Mansikkamaan tuoksu, viljapeltojen humina ja kukkuva käki. Yhtä lähellä sydäntä niin lapsena kuin aikuisenakin. Perinnemallistomme tilaratkaisut vastaavat täysin nykyisiä asumisen vaatimuksia ja toiveita. Mutta vanhan hyvän ajan henki on ja pysyy.”

- Aleksi Kinnunen, suunnittelupäällikkö Tilaa talokirjamme

Jetta-talopaketti

Me haluamme tehdä kodin rakentamisen sinulle ja perheellesi mahdollisimman helpoksi. Jetta-Talo tehdään aina asiakasta kuunnellen; asiakkaan tarpeet, tontin ominaisuudet ja rakennusbudjetti huomioon ottaen. Siksi voit räätälöidä kotisi lisäksi pakettisi toimitussisällön ja valmiusasteen tarpeidesi mukaan. Jetta-edustajasi on mukanasi koko rakennusprojektin ajan, myös suunnitteluvaiheessa. Ennen varsinaisen tilauksen tekoa, hän käy vielä kanssasi yksityiskohtaisesti läpi talopakettisi toimitussisällön. Lue Jetta-Talon toimitussisältö.

Talon rakentamisessa on tärkeää pohtia rakentamisen kokonaismenoja, eikä vain talopaketin tai valmistalon hintaa. RTS rakennustutkimus tutki rakentamisen kustannuksia rakennusvuodelta 2013 ja tutkimukseen vastasi yli 2 000 rakentajaa. Jetta-Talon talotoimituksen osuus kokonaiskuluista oli 45,2 %, kun se talopaketeissa keskimäärin oli 34,1 %. Rakentamisen kokonaiskustannukset (ilman tonttia) Jetta-Talon rakentaneilla oli kuitenkin keskimäärin 1 739 €/m2, joka on keskimääräisiä rakennuskustannuksia alhaisempi.

Jet-Puu

Jet-Puu on vuonna 1976 perustettu Jetta-Taloja valmistavan konsernin puunjalostuslaitos. Vuosien myötä alun perin sahaukseen rajoittuva toiminta on laajentunut käsittämään myös jatkojalostuksen, mihin kuuluvat kuivaamot, höyläämö, sormijatkos ja lujuuslajittelu.

Jet-Puussa huomioidaan ympäristö ja siihen liittyvät ekologiset arvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa ja tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjälle saakka.Yritys hankkii raaka-aineensa toimittajilta, joilla on sertifioitu puun alkuperäisketjun seurantajärjestelmä.

Asiakkaana voit nukkua yösi erittäin levollisesti, sillä Jet-Puu Oy sitoutuu toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjun standardin vaatimuksia sekä ILO:n julkistuksen työelämän perusperiaatteita ja oikeuksia. Lisää tietoa läheimetsiemme puustosta ja Jet-Puun ammattilaisista saat täältä.

Meille töihin

Jetta-Konserni on mekaaniseen puunjalostukseen erikoistunut perheyhtiö. Konserniin kuuluu sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu Oy (perustettu 1976) ja suurelementeistä valmistalopaketteja toimittava Jetta-Talo Oy (perustettu 1981).

Jetta-Talo on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos ja korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto ovat vahvuuksiamme Suomen talomarkkinoilla.

Jetta on rehti työnantaja. Ylläpidämme yhteiskuntavastuuta ja välitämme sinusta. Jetalla työ on yhdessä tekemisen iloa hyvässä hengessä. Työhyvinvointi, tasa-arvoisuus sekä avoin ja kannustava työyhteisö ovat meillä suuressa arvossa. Meillä olet mukana rakentamassa laadukkaita ja kestävän kehityksen mukaisia koteja. Katso avoimet työpaikkamme tästä.