Lataa maksuton opas avuksi
talopakettien vertailuun

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista talopaketista? Lataa avuksi oppaamme, johon kokosimme tärkeimmät perustiedot talopakettia hankittaessa huomioon otettavista asioista.

Talopaketin ostajan opas

Oman talon rakentaminen on ainutkertainen projekti, johon liittyy paljon erilaisia odotuksia. Yksilöllisten toiveiden toteutuminen talossa on tärkeää, samoin kuin luotettavien yhteistyökumppanien löytäminenkin. Usein kaikkein tärkeimpänä raamina taloprojektia ohjaa hinta.

Eri valmistajien talopakettien vertailu on kuitenkin haastavaa. Niiden sisällöt vaihtelevat suuresti, samoin kuin hinnatkin. Tähän oppaaseen olemme keränneet talopaketin hankkimista suunnitteleville selkeitä ohjeita, jotka toivottavasti auttavat talopakettien vertailemisessa ja itselle sopivimman löytämisessä.

Jos oppaan lukemisen myötä mielessäsi herää kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme. Yhteystietomme löydät oppaan viimeiseltä sivulta. Toivotamme sinulle ja perheellesi onnistunutta taloprojektia!

Lataa Talopaketin ostajan opas

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen, niin lähetämme oppaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kotimainen puutalo on hiilinielu​

Metsä sitoo tehokkaasti hiiltä. Puusta valmistettu talo jatkaa hiilen sitomista hidastaen näin ilmastonmuutosta. Mitä pidempään talo on pystyssä, sitä pidempään se myös sitoo hiiltä. Jokainen talon puukuutio sitoo noin tonnin hiilidioksidia, joka on poissa ilmakehästä. Puusta valmistettu omakotitalo sitoo hiiltä keskimäärin perheen kymmenen vuoden autoilun tai kymmenen etelänloman verran.

Puun jalostaminen sahatavaraksi vie vähemmän energiaa kuin esim. sellun valmistaminen. Jetta-Talo on laadukas, pitkäikäinen tuote, joka säilyy tuleville sukupolville. Puutalon rakentaminen on ilmastoteko.

Tee ekoteko - rakenna puusta​

JET-Puu huomioi ympäristön ekologiset arvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa ja tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjille. Raaka-aine hankitaan toimittajilta, joilla on sertifioitu puun alkuperäisketjun seurantajärjestelmä PEFC.

JET-Puu sitoutuu toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjustandardin vaatimuksia sekä ILO:n julkistuksen työelämän perusperiaatteita ja oikeuksia.

Jetta-Talon talopakettien hiilensitominen alkaa näin ollen jo viereisellä JET-Puun sahalla. Lähimetsien puut siirtyvät talotehtaalle kestävän kehityksen mukaisesti, mahdollisimman pienillä logistisilla päästöillä ja kustannuksilla.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.