Jetta-Talo toteuttaa suunnitelmasi joustavimmin

Jetta-Talo on tunnettu suunnittelun joustavuudesta. Voit löytää mieluisan kodin suoraan ideamallistosta, muuntelemalla jostain talomallista sopivan tai luonnostelemalla oman ratkaisun. Voit esimerkiksi yhdistää tietyn ideamallin pohjaratkaisun vaikkapa toisen ideamallin ulkoasuun tai tyylisuuntaan. Luonnospalvelumme suunnittelijat piirtävät lopulliset piirustukset. Arkkitehdinkaan ei tarvitse tinkiä visioistaan, kun se toteutetaan Jetta-Talon kanssa.

Jokainen perhe ja asukas on yksilö, joilla on omat toiveensa asumisen suhteen. Jetta-Talo kuuntelee herkällä korvalla talonrakentajan toiveita, oli sitten kyseessä valmis malli, sen muunnelmat tai omat suunnitelmat. Aidosti omannäköinen koti syntyy yksilöllisistä näkemyksistä, talon tyylistä, tilaratkaisuista ja monista muista erityistoiveista. 

 

Budjetissa pysyen

Budjetti on arkinen, mutta välttämätön rakentamisen lähtökohta. Suunnittelulla voidaan vaikuttaa kustannuksiin ja löytää sopiva ratkaisu suhteessa käytettävissä oleviin varoihin. Usein varsin huomaamattomatkin muutokset piirustuksissa voivat järkevöittää budjettia. Järkevä ja toimiva pohjaratkaisu voidaan toteuttaa pienempiinkin neliöihin. Jetta-Talon talopakettivalmius säästää aikaa ja rahaa. Siinä voidaan hyödyntää omaa tai lähipiirin työpanosta. 

Tontista kaikki alkaa

Tontin koko ja muoto asettaa raamit, millainen koti voidaan rakentaa. Suunnittelussa on tärkeää huomioida ilmansuunnat, korkeuserot, maaperä ja ympäröivät rakennukset. Pienillä tonteilla tulee huomioida myös naapurit ja ympäröivä liikenne. Toisinaan huoneiden sijoitteluun ja suunnitteluun joudutaan näkemään enemmänkin vaivaa. Esimerkiksi saunan vilvoitteluterassi halutaan katseilta suojaan tai makuuhuoneet toivotaan sijoitettavan tontin rauhallisimmalle kulmalle. Olohuone halutaan usein sijoitettaa niin, ettei naapureihin ole suoraa näkymää. Myös kaavamääräykset määrittelevät talon muotoa, kokoa ja näköä. Jetta-Talon asiantuntevat edustajat sekä suunnittelijat löytävät parhaat ratkaisut yksilölliseen Jetta-kotiin. Jetta-Talon edustajilla on vankka talotoimitusten kokemus ja he auttavat mielellään projektissa eteenpäin. Huolellisella suunnittelulla saavutetaan paras lopputulos ja vältytään vääriltä valinnoilta.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.