Jetta-Talo Oy – koteja lähes 40 vuoden ajan

Jetta-konserni on Perhossa sijaitseva mekaaninen puunjalostuslaitos, johon kuuluvat sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu ja Jetta-Talo -talotehdas. Jetta-Talo on valmistanut koteja lähes 40 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. Tiedämme, että jokainen perhe on erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan täysin asukkaidensa toiveiden mukaan.

Jetta-talopaketti toimitetaan sinulle valitsemassasi valmiusasteessa. Talojemme tekniset ominaisuudet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja otamme ekologisuuden huomioon niin raaka-aineissa kuin asumisen puitteissa.

Talo lähimetsien puista

Tarjoamme lähimetsien parhaasta puusta valmistettuja, yksilöllisiä koteja, jotka mahdollistavat monipuolisen elämäntyylin sekä terveen ja iloisen elämän puitteet sukupolvesta toiseen. Jetta-Talolla yhdistyy laadukas ja edistyksellinen rakentaminen, sekä halu auttaa rakentajia tekemään oikeita asumisen valintoja kaikissa elämänvaiheissa.

Toteutamme arvojamme esimerkiksi tuottamalla puuraaka-aineet omalla sahalaitoksellamme. Talojen valmistuksessa käytetään viereisellä sahalla tuotettua lähimetsien PEFC-sertifioitua puutavaraa. Jet-Puu Oy huomioi ympäristön ja siihen liittyvät ekologiset arvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa ja tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjälle saakka.

Kuluttajina meillä kaikilla on mahdollisuus tehdä kestäviä valintoja. Luonnonmateriaalit, lähiseudun raaka-aineet ja osaaminen muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden hyvinvoivalle Suomelle.

Kestävän kehityksen arvot ovat meille tärkeitä!

Luotettavaa rakentamista

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Inspecta Sertifiointi Oy onkin myöntänyt meille SFS-EN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin, joka koskee kaikkia toimintamme osa-aluieita: myyntiä, suunnittelua, valmistusta ja asennusta. Osoitus siitä, että olemme turvallinen yhteistyökumppani onnistuneessa talonrakennusprojektissa.

Jetta-Talolle on myönnetty Menestyjät 2018 -sertifikaatti Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokituksessa. Jetta-Talo Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2018 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2017/06–2018/05.

Jet-Puu Oy

Jet-Puu on vuonna 1976 perustettu Jetta-Taloja valmistavan konsernin puunjalostuslaitos. Sahauksen toiminta on vuosien myötä laajentunut myös jatkojalostuksen puolelle, johon kuuluu kuivaamo, höyläämö, sormijatkos ja lujuuslajittelu.

Jet-Puu huomioi kestävän kehityksen ympäristöarvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa sekä tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjille. Raaka-aine sahalle hankitaan toimittajilta, joilla on PEFC-sertifikaatti. PEFC on puun alkuperän seurantaa valvova järjestelmä. Jet-Puu Oy sitoutuu toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjustandardin vaatimuksia sekä ILO:n julkistuksen työelämän perusperiaatteita ja oikeuksia. Lisää tietoa Jet-Puu Oy:sta saat täältä.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.