Jetta-Talo virtuaaliesittely

Tutustu Jetta-talokohteeseen sisältä ja ulkoa. Virtuaalikohde on Jetta-Talon valmistama ja asuntomessuilla esitelty yksilöllinen Jettakoti. Tutustu kohteeseen alla olevien ohjaustoimintojen avulla. Lisätietoa Jettakodeista saat oman alueesi taloedustajalta!

Virtuaalikierrosta varten tarvitset selaimeen Adobe Flash -laajennuksen, jonka voit ladata täältä.

Jetta-Talo on luotettava valinta

Olemme toimittaneet talopaketteja lähes 40 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme valmistaneet ja toimittaet yli 6000 rakennusta. Jetta-Talon toiminnassa näkyy vanha kunnon käsityötaito yhdistettynä nykytekniikkaan. Käytämme parhaita materiaaleja ja hyväksi koettuja työmeneteliä. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus on tuottanut Jetta-Talon ainutlaatuisen tavan tehdä koti.

Kun mietit oman kodin rakentamista, Jetta-Talo on oikea kumppani. Yhteistyö alkaa oman alueesi edustajan kanssa ideoiden ja toiveiden jalostamisesta piirustuksiksi ja siitä valmistuksen kautta lopulta talopaketin asennukseen tontille.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.