Inspiroidu - Jetta-Talo

Inspiroidu

Inspiroidu

Sinulla on paljon päätöksiä tehtävänä, ennen kuin unelmiesi talo alkaa hahmottua. Helpoin tapa löytää sinulle mieleinen tyyli ja toimivimmat ratkaisut on selailla läpi talokuvia, sekä tutustua muiden Jetta-talorakentajien koteihin. Täältä löydät myös vinkkejä sisustamiseen. Uuden kotisi kanssa saa ja pitää innostua!

Sisustajan nurkkaus

”Sisustus viimeistelee kodin. Omassa työssäni kodin henki, sen sävy ja tunne – ne kaikki alkavat muodostua heti ensihetkinä kun tutustun tonttiin, halutun talomallin piirteisiin sekä ennen kaikkea sen tuleviin asukkaisiin. Siitä alkaa matka, joka vie kotiin. ”

- Sirkka-Liisa Hietaniemi, sisustusarkkitehti Ota yhteyttä sisustusarkkitehtiimme

Modernien haaveiden toteuttaminen mutkattomasti

”Oman arkkitehtimme suunnitteleman talon toteuttaminen Jetta-Talon kanssa onnistui todella hyvin. Kaikki meni juuri niinkuin pitikin mennä!”

- Maria ja Jussi Koivisto Lue koko tarina

Arkkitehdin suunnittelema, Jetan toteuttama

”Jetan arkkitehti suunnitteli tontillemme sopivan ja toiveidemme mukaisen talon. On mahtavaa asua omassa talossa, joka on tehty juuri meille.”

- Suvi ja Jaakko Vuorenmaa Lue koko tarina

Energiatehokas, viihtyisä, pienintäkin yksityiskohtaa myöden unelmiemme koti

”Uusi Jetta-Talomme on erittäin energiatehokas, viihtyisä, pienintäkin yksityiskohtaa myöden unelmiemme koti. Suunnitteluvaihe oli kaiken perusta, talomme on juuri sellainen kuin sen pitikin olla. Talomme sopii perinteiseen suomalaiseen ympäristöön täydellisesti ja se näyttää erittäin laadukkaalta.”

- Heidi ja Robert Häggblom Lue koko tarina