Ideamallista muuntelemalla omannäköinen koti

Löytyikö ideamallistosta melkein sopiva koti? Jokainen malli on muunneltavissa yksilöllisesti sinua ja perhettäsi varten. Mallia voidaan venytellä, seinien, ovien ja ikkunoiden paikkoja voidaan muutella, poistaa ja lisätä. Jetta-Talon joustava ja tehokas talopakettikonsepti mahdollistaa toiveiden toteuttamisen juuri kuten haluatte.

Miellyttääkö Oslo 140 pohja, mutta haluaisit sen näyttävän Skoone- tai Kontti-mallilta? Ideamalleja voi muunnella joustavasti oman mielen mukaan. Joskus pohjaratkaisu olisi sopiva, mutta jonkun toisen tyyli miellyttää enemmän. Keskustele Jetta-Talon edustajan kanssa. Hän osaa neuvoa ja löytää yhdessä kanssanne juuri omannäköisen ratkaisun.

Esimerkiksi Oslo 140 ideamallin pohjaratkaisu voidaan toteuttaa haluamallasi ulkoasulla, esim. Kontin tai Skoonen tyyliin.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.