Jetta-Talon hintatakuu

Jetta-Talon kuluttaja-asiakkaille myöntämä hintatakuu varmistaa, että kauppahinta ei muutu

Keskustelu talopakettien yllättävistä hintojen noususta käy tiiviinä sosiaalisessa mediassa ja lehtien kommenttipalstoilla.

Jetta-Talon hintatakuu varmistaa, että rakentaminen talopaketin osalta on turvallista ja budjetin ennakointi helppoa. Sopimukseen kirjattu kauppahinta on kiinteä ja sidottu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan.

Rakentajalle reilu hinnoittelumalli

Omakotitalo on useimmille asiakkaillemme se yksityiselämän suurin hankinta. Vastuullisena talotehtaana haluamme pitää huolta siitä, että rakennusprojektin kustannukset ovat talopaketin osalta ennakoitavia ja pitäviä.

Annamme aina kuluttaja-asiakkaalle kiinteän ja sitovan hinnan tietylle toimitussisällölle ja toimitusviikolle. Se tarkoittaa, että niin kauan kuin talopakettitoimituksen sisältö tai toimituksen ajankohta ei muutu asiakkaasta johtuen, hintamme ei muutu.

Alan yleiset pelisäännöt

Vastuullisena talotehtaana Jetta-Talo on sitoutunut voimakkaasti Pientaloteollisuus ry:n yleisten sopimusehtojen noudattamiseen.  Myös näissä ehdoissa on hyvin selkeä kirjaus tarjouksen hinnan antamisesta:

”Hinta on kiinteä ja perustuu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan. Se sisältää sopimuksen syntyessä voimassa olevat välilliset verot ja maksut. Sopimuksessa voidaan kuitenkin erikseen todeta, onko sopimuksentekohetkellä jo tiedossa olevat lainmuutokset ja viranomaispäätökset otettu huomioon kauppahinnassa. Sovittua kiinteää hintaa voidaan sopimuksen syntymisen jälkeen muuttaa kohdissa 5.3, 5.4 ja 5.8 esitetyillä perusteilla.”

Ehdot löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Asiakkaamme arvostavat tapaamme toteuttaa laadukkaita ja edistyksellisiä Jetta-koteja.

Hintatakuu tekee rakentamisesta turvallista

Jetta-Talon hinnoittelu on perustunut alaa ohjaaviin suosituksiin alusta asti. Kunnioitamme tekemiämme sopimuksia ja pidämme kiinni siitä, että myös hinnoittelumme pitää. Kanssamme ei synny hintaan liittyviä ikäviä yllätyksiä.

Pyydä edustajaamme käymään Jetta-Talon hintatakuu kanssasi läpi. Autamme pitämään rakentamisen turvallisena ja hinnoittelun selkeänä.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

  • Ohjaamme tiedon perusteella yhteydenoton eteenpäin.
Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.