Häggblomien unelmat todeksi

Olimme jo pidemmän aikaa haaveilleet omakotitalosta – ensisijaisesti kuitenkin vanhasta remontoitavasta puutalosta. Etsinnöistä huolimatta sellaista sopivaa ja omalta tuntuvaa taloa ei vain löytynyt. Eräänä päivänä ystäväperheemme ilmoitti lähtevänsä ulkomaille kahdeksi vuodeksi. Aluksi vitsailimme talon rakentamisesta ja ystäväperheemme talon vuokralaisiksi muuttamisesta. Asiasta kuitenkin päätettiin hyvin nopealla aikataululla. Jo aikaisemmin meillä oli ollut tiedossa mahdollinen suvun omistuksessa oleva tontti, ja jonka sittemmin saimmekin lahjaksi.

Huolellinen suunnittelu on kaiken perusta

Talon suunnittelu alkoi välittömästi. Suunnitteluvaiheeseen käytettiin rutkasti aikaa – yhteensä noin 5-6 kuukautta. Näin jälkikäteen ajateltuna se kuulostaa pitkältä ajalta. Mielestämme tuo vaihe on kuitenkin talon rakentamisessa kaiken perusta ja voimmekin näin jälkikäteen todeta tuon perusteellisen suunnittelun kannattaneen. Talomme on juuri sellainen kuin sen pitikin olla! Monesti rakentamisesta haaveilevat kiertelevät katselemassa talonäyttelyissä kivan näköisiä taloja. Koko ajan kannattaisi kuitenkin muistaa ne tulevalta kodilta halutut ominaisuudet, jotka juuri omalle perheelle ovat tärkeitä ja peilata niitä ominaisuuksia jo valmiisiin esittelytaloihin. Perheemme äitinä olen ollut hyvin onnellinen siitä, että olen saanut suunnitella talomme niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Lukioaikojen jälkeen haaveilin jopa sisustusarkkitehdin ammatista, joten näin suuren projektin suunnittelu on ollut unelmieni täyttymys.

Itse suunniteltu, avara koti

Minulla oli ollut näkemys mustakattoisesta valkoisesta talostamme, mutta yhdelläkään talotoimittajalla ei ollut varsinaisesti sen näköistä valmista talomallia. Eräällä kauppareissulla törmäsin ruotsalaista sisustuslehteä selatessani vähän mielikuviani vastaavaan valkoisen talon kuvaan, jota muuntelemalla siitä saisi hyvinkin meidän näköisen unelmakodin. Tietenkin ostin tuon lehden. Se toimi hyvänä innoittajana tulevan talomme ulkoiselle olemukselle. Aurinkoinen, metsän reunaan sijoittuva tonttimme tarjosi loistavat puitteet suuremmallekin terassille. Nykyään saamme nauttia auringosta aamusta iltaan. Pohjaratkaisun pääkohdat muotoutuivat paikoilleen helposti. Huoneista haluttiin avarat ja neliöiltään riittävän käytännölliset. Alakertaan halusimme korotetun kattokorkeuden. Käytännöllisyyden vuoksi halusin yläkertaan vaatehuoneet, kodinhoitohuoneen ja toisen kylpyhuoneistamme. Tämä ratkaisu on ollut meidän perheellemme täydellinen. Parin hankalan tilaratkaisun kanssa arkkitehtiystävä riensi apuun. Moni kodissamme vieraillut on kuvitellut talon neliöt huomattavasti suuremmiksi, joten siinä avaruuden tavoittelussa onnistuimme erinomaisesti.

Täysi luottamus Jettaan, lopputuloksena viihtyisä ja energiatehokas talo

Jetta-Talon valitsimme yksinkertaisesti siksi, että meillä oli koko ajan täysi luottamus tämän talotoimittajan laatuun. Toki oli kilpaileviakin talotoimittajia, mutta sisimmässämme taisimme tietää heti alussa päätyvämme Jetta-Taloon. Tilaus- ja toimitusprosessi sujui hienosti. Jos ilmeni ongelmia, Jetta-Talon puolesta asia hoidettiin välittömästi. Talotoimituksemme oli ns. levyvalmis toimitus, tämän jälkeen edessä oli vielä valtava määrä oman työn osuutta. Lopputulokseen emme voisi olla tyytyväisempiä. Uusi Jetta-Talomme on erittäin energiatehokas, viihtyisä, pienintäkin yksityiskohtaa myöden unelmiemme koti. Ulkonäkönsä puolesta talomme sopii perinteiseen suomalaiseen ympäristöön täydellisesti ja se näyttää erittäin laadukkaalta.

Näin suuressa projektissa ei myyjän osuutta voi vähätellä. Se, millaisen kuvan tuleva rakentaja saa talotoimittajan luotettavuudesta ja laadusta, lähtee ihmisläheisestä myyjästä. Sellainen myyjä hoitaa asiakassuhteen viimeisen päälle, vielä nimien allekirjoitusten jälkeenkin. Kiitos, että vastasitte odotuksiimme!

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.