Hae meille töihin

Jetta-Talo kasvaa ja etsimme jatkuvasti osaavia henkilöitä monipuolisiin ja vaihtelevan mittaisiin tehtäviin myynnin, tuotannon ja asennuksen puolelle.

Avoimet työpaikat Jetta-Talolla

hAEMME TALOTEHTAALLE

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Osaatko tehdä käsilläsi asioita? Haluatko kehittyä elämässä? Onko asenteesi kohdillaan?

Haemme talotehtaan erinäisiin työtehtäviin työtä pelkäämättömiä tekijöitä. Työtehtävät liittyvät elementtitehtaamme eri työvaiheisiin, elementtien valmistukseen, varastointiin ja lastaukseen.

Kesätyöntekijältä odotamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta. Eduksi katsomme käsillä tekemisen taidon ja kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan.

Työt voidaan aloittaa kevään aikana sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään ma 7.6.2021. Kesätyösuhteet kestävät lähtökohtaisesti koko kesän ajan.

Tarjoamme kesätyöntekijöille palkan lisäksi mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennusalan ytimeen mukavassa työporukassa. Meillä saa kehittyä työssä ja haluamme työllistää motivoituneet tekijät myös jatkossa. 

Kuulostaako hyvältä? Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja asiasta antaa:
Jouko Huttunen
Työnjohtaja
040 757 9329
jouko.huttunen@jetta-talo.fi   

HAEMME JETTA-TALOLLE

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

Osaatko tehdä käsilläsi asioita? Haluatko kehittyä elämässä? Onko asenteesi kohdillaan? Haemme talotehtaan erinäisiin työtehtäviin työtä pelkäämättömiä tekijöitä. Työtehtävät liittyvät elementtivalmistuksen eri työvaiheisiin.

Odotamme sinulta jämerää asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. Meillä pääset aloittamaan työt vaikka huomenna. Haemme tekijöitä sekä määrä-aikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Kuulostaako hyvältä? Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Jäikö joku asia vielä mietityttämään? Annamme mielellämme lisätietoja:

Jouko Huttunen, Työnjohtaja
040 757 9329 / jouko.huttunen@jetta-talo.fi

Hae nyt

HAEMME JETTA-TALOLLE

ELEMENTTIASENTAJIA

Työ on liikkuvaa ja asentaminen tapahtuu ympäri Suomen. Kokemus aiemmista asennustöistä katsotaan eduksi.

Ota yhteyttä!

Asennustyönjohtaja:
Elias Kinnunen 0400 282 198
elias.kinnunen(at)jetta-talo.fi

Hae nyt

TULE TÖIHIN JETTA-TALOLLE

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUS

Tarvitsemme jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Avointen työpaikkojen lisäksi voit lähettää meille avoimen, vapaamuotoisen hakemuksen.

Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Haluaisimme kuulla, miksi haluat juuri Jetta-Talolle töihin ja millaista osaamista voit joukkoomme tuoda?

Täytä hakemus nyt

Hakulomake

Tule töihin Jetta-Talolle

Jetta-konserni on Perhossa sijaitseva mekaaninen puunjalostuslaitos, johon kuuluvat sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu ja Jetta-Talo -talotehdas. Jetta-Talo on valmistanut koteja lähes 40 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. 

Kasvamme jatkuvasti ja etsimme osaavia henkilöitä monipuolisiin ja vaihtelevan mittaisiin työsuhteisiin myynnin, tuotannon ja asennuksen tehtäviin.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Voit liittää mukaan myös CV:n. Kuulisimme mielellämme, miksi haluat juuri Jetta-Talolle töihin?

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lähettäessäsi hakemuksen lomakkeella hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Täytä avoin hakemus

 • 1. Yhteystiedot

 • 2. Perustiedot

 • 3. Hakemus ja liitteet

 • Millaista työsuhdetta olet hakemassa?
 • Mitä avointa tehtävää haet tai mitä työtehtäviä voisit Jetta-Talolla tehdä?
 • Täytä jokaisen suosittelijan nimi, yritys ja yhteystiedot
 • Voit ladata CV:n PDF tai Word-tiedostona (max 5Mt)
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
 • Hidden

  Uusi lohko

 • Hidden

  Uusi lohko

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.