Hae meille töihin

Jetta-Talo kasvaa ja etsimme jatkuvasti osaavia henkilöitä monipuolisiin ja vaihtelevan mittaisiin tehtäviin myynnin, tuotannon ja asennuksen puolelle.

Avoimet työpaikat Jetta-Talolla

HAEMME JETTA-TALOLLE

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme talotehtaan elementtivalmistuksen eri työvaiheisiin työntekijöitä. Toivomme sinulta rakennusalan kokemusta. Koulutus ja hyvä asenne katsotaan eduksi. Tarvitsemme tekijöitä sekä määrä-aikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Täytä hakemus heti ja varmista paikkasi!

 

Meillä pääset aloittamaan työt nopeasti. Haemme tekijöitä sekä määrä-aikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

 

Lisätietoja:

Jouko Huttunen, Työnjohtaja
040 757 9329 /

jouko.huttunen(at)jetta-talo.fi

Hae nyt

HAEMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

SIIVOUSTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme vakituiseen työtehtävään siivoustyöntekijää. Voit toimia oman yrityksesi kautta, mutta vaihtoehtoisesti myös työsuhteessa osa-aikaisena tai kokopäiväisenä. Työtehtävät voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaisesti.

Työtehtävät ovat toimisto- ja taukotilojen siivousta. Toivomme sinulta reipasta asennetta, aitoa kiinnostusta siivoustyöhön, palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta sekä halua oppia uutta. Siivoustyö edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 22.9.2021 mennessä

Jarkko Sivula, 040 759 2432  / jarkko.sivula(at)jetta-talo.fi

Hae nyt

HAEMME JETTA-TALOLLE

ELEMENTTIASENTAJIA

Työ on liikkuvaa ja asentaminen tapahtuu ympäri Suomen. Kokemus aiemmista asennustöistä katsotaan eduksi.

Ota yhteyttä!

Asennustyönjohtaja:
Elias Kinnunen 0400 282 198
elias.kinnunen(at)jetta-talo.fi

Hae nyt

TULE TÖIHIN JETTA-TALOLLE

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUS

Tarvitsemme jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Avointen työpaikkojen lisäksi voit lähettää meille avoimen, vapaamuotoisen hakemuksen.

Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Haluaisimme kuulla, miksi haluat juuri Jetta-Talolle töihin ja millaista osaamista voit joukkoomme tuoda?

Täytä hakemus nyt

Hakulomake

Tule töihin Jetta-Talolle

Jetta-konserni on Perhossa sijaitseva mekaaninen puunjalostuslaitos, johon kuuluvat sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu ja Jetta-Talo -talotehdas. Jetta-Talo on valmistanut koteja lähes 40 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. 

Kasvamme jatkuvasti ja etsimme osaavia henkilöitä monipuolisiin ja vaihtelevan mittaisiin työsuhteisiin myynnin, tuotannon ja asennuksen tehtäviin.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Voit liittää mukaan myös CV:n. Kuulisimme mielellämme, miksi haluat juuri Jetta-Talolle töihin?

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lähettäessäsi hakemuksen lomakkeella hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Täytä avoin hakemus

 • 1. Yhteystiedot

 • 2. Perustiedot

 • 3. Hakemus ja liitteet

 • Millaista työsuhdetta olet hakemassa?
 • Valitse hakemuksen vastaanottaja. Jos lähetät avoimen hakemuksen tai et ole varma vastaanottajasta, valitse "Jetan rekrytiimi".
 • Mitä avointa tehtävää haet tai mitä työtehtäviä voisit Jetta-Talolla tehdä?
 • Täytä jokaisen suosittelijan nimi, yritys ja yhteystiedot
 • Voit ladata CV:n PDF tai Word-tiedostona (max 5Mt)
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
 • Hidden

  Uusi lohko

 • Hidden

  Uusi lohko

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.