Jetta-Talo on ekologinen

Puusta valmistettujen Jetta-kotien tarina alkaa lähiseuduilta kaadetuista puista, jotka kuljetetaan viereiselle sahalle. Jetta-Talon tytäryhtiö Jet-Puu Oy sahaa puut ja sieltä matka jatkuu samalla tontilla sijaitsevalle Jetta-Talolle. Matka on lyhyt, eikä kuljetukseen tuhlata turhaan aikaa ja energiaa. Tuotannossa valmistetaan Jetta-kodit suunnittelijoidemme viimeistelemien teknisten kuvien mukaan. Talojen valmistuksessa syntyvä hukkamateriaali kierrätetään asianmukaisesti.

Puu rakennusaineena on luja, lämpöä varaava, uusiutuva ja luonnonmukainen materiaali, jonka jalostaminen rakennusmateriaaliksi kuluttaa vähän luonnonvaroja. Lähellä tuotetun kotimaisen puumateriaalin ekologinen selkäreppu on pieni. Rakennusta purettaessa puu on täysin kierrätettävissä ja käytettävissä mm. energiantuotannossa – vähentäen näin osaltaan fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Puutalo on hiilinielu

Metsä sitoo tehokkaasti hiiltä. Puusta valmistettu talo jatkaa hiilen sitomista hidastaen näin ilmastonmuutosta. Mitä pidempään talo on pystyssä, sitä pidempään se myös sitoo hiiltä. Jokainen talon puukuutio sitoo noin tonnin hiilidioksidia, joka on poissa ilmakehästä. Puusta valmistettu omakotitalo sitoo hiiltä keskimäärin perheen kymmenen vuoden autoilun tai kymmenen etelänloman verran.

Puun jalostaminen sahatavaraksi vie vähemmän energiaa kuin esim. sellun valmistaminen. Jetta-Talo on laadukas, pitkäikäinen tuote, joka säilyy tuleville sukupolville. Puutalon rakentaminen on ilmastoteko.

Puu raaka-aineena on ekoteko

Jet-Puu Oy huomioi ympäristön ekologiset arvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa ja tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjille. Jet-Puu Oy hankkii raaka-aineensa toimittajilta, joilla on sertifioitu puun alkuperäisketjun seurantajärjestelmä PEFC.
Jet-Puu Oy sitoutuu toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjun standardin vaatimuksia sekä ILO:n julkistuksen työelämän perusperiaatteita ja oikeuksia.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.