Jetta-talosta puhutaan hyvää! - Jetta-Talo

Jetta-talosta puhutaan hyvää!

Jalat
09.09.2013 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta-Talo
0

Jetta-talosta puhutaan hyvää!

95% Jetta-Talon omistajista suosittelevat meitä muillekin.

Mehän elämme onnellisesta palautteesta jokaisen kodin kohdalla!

RTS-tutkimuksen mukaan 95% asiakkaistamme on valmis suosittelemaan Jetta-Taloa muillekin! Parhaan kuvan Jetta-kodin laadusta saat talonomistajilta itse. Mitä meistä sanotaan? Kannattaa seurata sosiaalista mediaa ja siellä käytyä keskustelua. Nyt helpotetaan vähän asiaa, ohessa muutamia aitoja kommentteja suomalaisten kodinomaistjien suusta!

Jettaan oli helppo luottaa

Yksikerroksinen, 134 neliöinen kotimme valmistui vuonna 2009 rinnetontille Klaukkaalaan. Suunnittelun aloitimme piirtämällä ensin itse mallin haluamastamme talosta.

Jetta-talon Kuura oli lähinnä toiveitamme ja suunnitteluvaiheessa tehdyt muutokset saivat sen vielä paremmin sopimaan juuri meidän perheellemme. Toiveidemme mukaan keittiön kattoa madallettiin, jotta se paremmin erottuisi kirjasto -ja olohuoneesta. Lisäksi sauna ja kylpyhuone siirrettiin toiselle puolelle taloa.

Me valitsimme Jetta-talon koska heiltä saamamme palvelu oli alusta lähtien erinomaista ja asiantuntevaa. Myyjä todella osasi asiansa ja saimme juuri sellaisen kodin kuin olimme halunneet.

Terveisin, Piiroset

Jetta toteutti toiveemme

Meillä riittää vilinää kotona, siitä pitävät huolen perheen nuorimmainen sekä kaksi koiraamme. Varsinkin kurakeleillä tassuja ja kumisaappaita huuhdellaan useamman kerran päivässä ja siinä ovat toimivat pesutilat tarpeen. Aloittaessamme kotimme suunnittelua, nämä asiat piti ottaa erityisen tarkasti huomioon. Halusimme kodin, jonka kodinhoito- ja kylpyhuonetilat ovat tarpeeksi avarat ja että sama avaruus jatkuisi muuallakin talossa.

Emme käyttäneet kotimme suunnittelun pohjana mitään tiettyä talomallia, vaan Jetta-talon suunnittelijat piirsivät talon varta vasten meille, toiveidemme mukaan. Yksilöllinen koti yhdistettynä laajaan talopakettiin sai meidät valitsemaan Jetan. Koko projekti sujui Jetan kanssa upeasti, materiaalit tulivat ajallaan ja asennus oli ammattitaitoista ja ripeää. Jetta-taloihin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen!

Terveisin, Jokelat

Jetan asiantuntemus vakuutti

Tonttimme on metsän ympäröimä ja halusimme rakentaa sinne kodin joka olisi näyttävä, mutta silti sopisi metsämaisemaan. Lisäksi talon piti olla toimia hyvin lapsiperheen arjessa, eli käytännöllisyys oli etusijalla.
Suunnitteluvaiheessa meillä oli useampi ehdokas talorakentajaksemme. Jetta-talo teki kuitenkin vaikutuksen muita laajemmalla talopaketillaan, jonka ansiosta meillä oli monta asiaa vähemmän huolehdittavana. “Viimeinen niitti” oli kuitenkin Jetta-talomyyjämme, joka oli vailla vertaansa! Hän kävi kanssamme alusta lähtien eri vaiheet tarkasti läpi, neuvoi ja auttoi koko projektin ajan sekä todella piti meistä huolta. Terveiset ja kiitokset Tuomolle!
Kaunis, vihreäksi maalattu Jetta-koti valmistui nelihenkiselle perheellemme vuonna 2009 ja olemme olleet siihen enemmän kuin tyytyväisiä. Saimme unelmiemme kodin!

Terveisin, Talvitiet

Jetta-Talo

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo 30 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. Tiedämme, että jokainen perhe on erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan täysin asukkaidensa toiveiden mukaan.