Valoa ja iloa syksyn pimeisiin iltoihin sisustuksesta - Jetta-Talo

Valoa ja iloa syksyn pimeisiin iltoihin sisustuksesta

23.10.2015 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta-Talo
0

Valoa ja iloa syksyn pimeisiin iltoihin sisustuksesta

Syksy on saapunut koteihimme ja usein tähän vuoden aikaan havahdutaan päivittämään omaa kotia uuteen talvisempaan asuun. Yksinkertaisimmillaan päivitys voi olla tekstiilien ja pienesineiden uudistamista. Näkyvää muutosta voidaan saada aikaan pienilläkin yksityiskohdilla. Tuote tai tilan pinnat voidaan maalata uudella inspiroivalla sävyllä tai huone voidaan tapetoida uudestaan. Pienelläkin budjetilla saadaan raikastettua kokonaisilmettä. Syksyn pimenevissä illoissa usein myös havahdutaan erilaisiin tilan toimimattomuus ongelmiin, kun aikaa vietetään taas enemmän sisätiloissa. Esimerkkinä valaistuksen puutteellisuus tai säilytystilan vähäisyys.

Blogi-2-web

Oli sisustamisen tarve mikä tahansa – se kumpuaa aina yksilöllisistä omista toiveista ja arvoista. Makumieltymykset ovat meillä kaikilla omanlaisemme. Trendit vaihtuvat ja uudet inspiraatiot tahtovat hiipiä mieliimme. Tehtäväni Jetta-Talolla on auttaa asiakkaitani löytämään juuri hänen kotiinsa ja makumaailmaansa sopivia sisustus – ja tilaratkaisuja. Jokainen arvottaa kodin sisustustarpeen painopisteen eritavoin. Siinä missä yksi haluaa panostaa akustiikkaan, toisen kanssa mennään valaistus ja ergonomia edellä, kolmannella pääpaino voikin olla tilan estetiikalla jne. Ei ole olemassa yhtä oikeaa toimivaa tapaa/reseptiä sisustamiseen, vaan jokainen projekti on aina yksilöllinen.

blogi-4-web

Esittelen teille kuvien muodossa yhden asiakasprojektini, jossa näkyy asukkaiden ainutlaatuisuus ja yksilöllisyys. Suuntaviivat tilasuunnittelussa olivat klassikkohuonekalut, persoonalliset tapettivalinnat ja ajaton skandinaavisuus. Näihin toiveisiin yhdistimme perintönä saadut merkitykselliset huonekalut. Mielenkiintoinen ja persoonallinen koti syntyykin useimmiten erilaisista aikakausien kerrostumista joissa eri esineet, huonekalut ja materia kertovat omaa tarinaansa. Tämä koti on asukkaidensa näköinen jokaista yksityiskohtaa myöten.

blogi-5-web blogi-7-web blogi-9-web blogi-10-web

Lisää ideoita uuden ja vanhan yhdistämiseen voit löytää vapaamuotoisesta blogista

 

 

Jetta-Talo

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo 30 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. Tiedämme, että jokainen perhe on erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan täysin asukkaidensa toiveiden mukaan.