Ajankohtaista Archives - Jetta-Talo

12.10.2018 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta-Talo
0

Jetta-Talo Oy on saanut Kauppalehden Menestyjä 2018 – sertifikaatin.

  Jetta-Talo Oy on saanut Kauppalehden Menestyjä 2018 – sertifikaatin. Jetta-Talo Oy analysoi menestystekijänä taloudellista suorituskykyään. Menestyjä-sertifikaatti saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakaintunut toiminta, vakaa kasvuyritys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien joukkoon.

Makuuhuone suola ja pippuri
07.09.2016 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta-Talo
0

Jatka asuntomessuja virtuaalikierroksella

Asuntomessut tuli ja meni, Jetta-Talon toimittama Suola ja Pippuri -kohde sai paljon kiitosta onnistuneista tilaratkaisuista ja lumoavista yksityiskohdista sisustuksessa. Asumisen väljyys ja riittävän tilavat makuuhuoneet jäivät päällimmäisenä mieleen vierailijoiden kommenteista. Tärkeintä tietysti on, että saimme toteutettua asukkaiden toiveet ja tarpeet onnistuneesti. Oheisen sovelluksen avulla voit vielä tutustua asuntomessukohteeseen virtuaalisesti. Hyvää syksyä!    

Asuntomessuliput
07.06.2016 Kategoria: Kirjoittaja: Jetta-Talo
0

Voita liput Seinäjoen Asuntomessuille 8.7.–7.8.2016

Pian ne ovat taas, nimittäin jokavuotiset Asuntomessut, jotka järjestetään tänä vuonna Seinäjoella. Jetta-Talo sai myös olla toimittamassa taloa messualueelle, toimitimme asiakkaallemme Suola ja Pippuri -kohteen (kohde nro 32), jossa Keittiömaailma toimii näytteilleasettajana. Jokaisen JettaKODIN lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys ja energiatehokkuus, tässäkin tapauksessa lähdettiin liikkeelle asiakkaan omista luonnoksista. Talo toimitettiin sisustusta vaille -ratkaisuna, mistä asiakkaamme jatkoi […]