Arkkitehdin suunnitelmat. Jetta-Talon toteutus.

Arkkitehti osaa parhaiten vastata asuinrakentamisen suunnittelun vaativiin haasteisiin. Esimerkiksi tontti voi olla pieni sekä haastava ja silloin ammattilaisen apu on paikallaan.  Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi arkkitehdin suunnitelmat tulee toteuttaa tinkimättä. Jetta-Talo on tähän paras kumppani.

Tinkimätöntä tyyliä
Moni arkkitehti on mieltynyt Jetta-Talon tapaan tehdä koti. Laadukkaat materiaalit miellyttävät vaativaa suunnittelijaa ja valmistuksen joustavuus takaa onnistuneen ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen. Jetta-Talo taipuu eri tyyleihin ja jopa kokeellisiin, rohkeisiin ratkaisuihin. Vuoropuhelu arkitehdin, asiakkaan ja Jetta-Talon välillä on jouhevaa. Tehtaan tekniset suunnittelijat jatkavat siitä, mihin arkkitehti on lopettanut, tinkimättä asiakkaan ja arkkitehdin visioista.

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.