Ammattirakentajille - Jetta-Talo

Ammattirakentajille

Jetta kumppanuus

Ammattirakentajille

Hyvä ammattilainen, tervetuloa kotimaisen puurakentamisen edelläkävijän tupaan!

Olemme vuosien varrella olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaillemme lähes 6000 taloa, yksilöllisesti ja ajan mukaan.

Kokonaispalvelua? Kyllä. Me suunnittelemme pakettiratkaisut ja toimitamme elementit ammattirakentajille niin yksittäisiin erilliskohteisiin kuin laajempaan aluerakentamiseen.

Omakotitalorakentamisen lisäksi olemme toimittaneet elementtejä mm. seuraavanlaisiin kohteisiin: hoivakodit, rivitalot, pienkerrostalot, hevostallit, navetat sekä lämpimät hallit.

Tohdi poiketa kylään, et varmasti pety!

Kumppanuus

Ryhtymällä Jetta-kumppaniksi parannat työsi tehokkuutta: kohde valmistuu nopeasti ja kustannustehokkaasti, joten pääset pian kiinni seuraavaan urakkaasi. Kumppanuuden hyödyt näkyvätkin siinä, että pystyt suunnittelemaan tulevaa luottavaisin mielin tutun toimitusprosessin ansiosta.

Toimitus ja asennus

Toimitussisältömme sekä asennuslaajuus ovat räätälöitävissä rakentajan tarpeisiin. Kumppanimme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa: toimita meille kohteen piirustukset, me suunnittelemme ja valmistamme elementtirakennukset sovitussa aikataulussa ja asiantuntemuksella. Huolehdimme puolestasi, että käytössäsi on aina laadukkaat materiaalit sekä kehittyneimmät rakenteet.

Miksi Jetta ?

Jetta-Talo on usean ammattirakentajan valinta, olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia ja vaativiakin projektikohteita yksittäisistä omakotitaloista, rivitaloihin, useiden pientalojen aluerakentamiseen, päiväkoteja, hoivakoteja, navettoja ja hevostalleja, aina kerrostaloihin saakka. alla kuvia päiväkodista ja rivitalosta jetta-talon toimittamina

Yhteystiedot ammattirakentajille

Ota yhteyttä edustajaamme, varmistetaan yhdessä, että kohteesi valmistuu ennätysajassa ja mahdollisimman matalin kustannuksin.

Tapio Sivula, myyntijohtaja
+358 400 443 922
tapio.sivula@jetta-talo.fi