Jetta-Talo on ammattilaisen yhteistyökumppani

Jetta-Talo on ammattirakentajan yhteistyökumppani. Järjestelmämme ja palvelumme sopii erityisen hyvin täydentämään oman yrityksenne palvelukokonaisuutta. Toimitussisältömme sekä asennuslaajuus ovat räätälöitävissä täysin rakentajan tarpeisiin. Kumppanimme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa: toimita meille kohteen piirustukset, me suunnittelemme ja valmistamme elementtirakennukset sovitussa aikataulussa ja asiantuntemuksella. Huolehdimme puolestasi, että käytössäsi on aina laadukkaat materiaalit sekä kehittyneimmät rakenteet.

Ryhtymällä Jetta-kumppaniksi parannat työsi tehokkuutta: kohde valmistuu nopeasti ja kustannustehokkaasti, joten pääset pian kiinni seuraavaan urakkaasi. Kumppanuuden hyödyt näkyvätkin siinä, että pystyt suunnittelemaan tulevaa luottavaisin mielin tutun toimitusprosessin ansiosta.

Jetta-Talo toimittaa projektikohteet ammattirakentajille
paivakoti1
paivak2

Jetta-Talo on monen ammattirakentajan valinta. Olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia ja vaativiakin projektikohteita yksittäisistä omakotitaloista rivitaloihin, pientalojen aluerakentamiseen, päiväkoteja, hoivakoteja, navettoja ja myös hevostalleja. Olemme toimittaneet vuosien varrella yli 6000 erilaista rakennusta yksilöllisesti suunniteltuina ja yksilöllisellä toimitussisällöillä.

Toimitus ja asennus
Olemme projektissa mukana niin paljon kuin haluat. Yhteistyökumppani voi käyttää omia resurssejaan täysin hyväksi. Jos asiakkaalla ei ole omia suunnittelijoita palkkalistoillaan, Jetta-Talo hoitaa tarvittaessa koko suunnittelun. Rakennekuvat, rakennuslupakuvat ja kaikki muu tarvittava voidaan jättää Jetta-Talon ammattilaisten tehtäväksi.

Jetta-Talolta saa myös rakennustarvikkeet kilpailtuun hintaan. Ne toimitetaan rakennuspaikalle sovittuna aikana oikeaan rakentamisvaiheeseen.

Asennus räätälöidään aina yhteensopivaksi asiakkaan asiakkaan omien resurssien kanssa. Jokaisella yrityksellä on oma toimintatapansa. Joku ulkoistaa enemmän töitä, toinen taas haluaa pitää omissa käsissä isomman osuuden. Jetta-Talo on joustava yhteistyökumppani myös silloin kun omat työntekijät ovat erityisen kiireisiä ja projektissa tarvitaan väliaikaisesti lisää tekeviä käsipareja. Kun tehdään pitkään yhteistyötä, työnjakoon ja toimintaan muodostuu luonteva tapa. Kumpikin voi luottaa toisiinsa ja kaikki tapahtuu sovitusti ajallaan.

Juha Korhonen, Stina Mäkelä-Korhonen ja heidän kolme lastaan asuvat Espoon Saunalahdessa. Domesta rakensi perheelle Jetta-Talon omakotitalon avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvastuu oli Domestalla, mikä teki rakentamisesta helppoa. Koti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja perhe pystyi luottamaan Domestaan koko projektin ajan.

Markus Backlundin ja tämän vaimon vetämän Hattel Horse -tallin kiinteistöön valmistui vuoden alussa paritalo. Jetta-Talo toimitti kohteeseen talopaketin. Meidän ei tarvinnut kantaa huolta projektinjohtamisesta, vaan Domesta hoiti sen. ”Projektinhallinta oli harvinaisen hyvää. Meillä oli koko projektin ajan sellainen vaikutelma, että tämä tulee päättymään hyvin”, kertoo Markus Backlund. 

Yhteydenottopyyntö

Pyydän edustajaanne ottamaan yhteyttä.

Tilaa esite

Valitse esitteesi joko sähköisenä tai painettuna ja kotiin toimitettuna.

Huom! Sähköiset esitteet tulevat näkyviin näytölle tilauksen lähettämisen jälkeen ja avautuvat klikkaamalla esitteen kansikuvaa. Voit ladata esitteet omalle laitteellesi avautumisen jälkeen oikean ylänurkan lataus-painikkeesta.
  • Hidden

    Uusi lohko

  • Hidden

    Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.