Jetta-Talo on ammattilaisen yhteistyökumppani

Jetta-Talo on ammattirakentajan yhteistyökumppani. Järjestelmämme ja palvelumme sopii erityisen hyvin täydentämään oman yrityksenne palvelukokonaisuutta. Toimitussisältömme sekä asennuslaajuus ovat räätälöitävissä täysin rakentajan tarpeisiin. Kumppanimme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa: toimita meille kohteen piirustukset, me suunnittelemme ja valmistamme elementtirakennukset sovitussa aikataulussa ja asiantuntemuksella. Huolehdimme puolestasi, että käytössäsi on aina laadukkaat materiaalit sekä kehittyneimmät rakenteet.

Ryhtymällä Jetta-kumppaniksi parannat työsi tehokkuutta: kohde valmistuu nopeasti ja kustannustehokkaasti, joten pääset pian kiinni seuraavaan urakkaasi. Kumppanuuden hyödyt näkyvätkin siinä, että pystyt suunnittelemaan tulevaa luottavaisin mielin tutun toimitusprosessin ansiosta.

Jetta-Talo toimittaa projektikohteet ammattirakentajille
paivakoti1
paivak2

Jetta-Talo on monen ammattirakentajan valinta. Olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia ja vaativiakin projektikohteita yksittäisistä omakotitaloista rivitaloihin, pientalojen aluerakentamiseen, päiväkoteja, hoivakoteja, navettoja ja myös hevostalleja. Olemme toimittaneet vuosien varrella yli 6000 erilaista rakennusta yksilöllisesti suunniteltuina ja yksilöllisellä toimitussisällöillä.

Toimitus ja asennus
Olemme projektissa mukana niin paljon kuin haluat. Yhteistyökumppani voi käyttää omia resurssejaan täysin hyväksi. Jos asiakkaalla ei ole omia suunnittelijoita palkkalistoillaan, Jetta-Talo hoitaa tarvittaessa koko suunnittelun. Rakennekuvat, rakennuslupakuvat ja kaikki muu tarvittava voidaan jättää Jetta-Talon ammattilaisten tehtäväksi.

Jetta-Talolta saa myös rakennustarvikkeet kilpailtuun hintaan. Ne toimitetaan rakennuspaikalle sovittuna aikana oikeaan rakentamisvaiheeseen.

Asennus räätälöidään aina yhteensopivaksi asiakkaan asiakkaan omien resurssien kanssa. Jokaisella yrityksellä on oma toimintatapansa. Joku ulkoistaa enemmän töitä, toinen taas haluaa pit