[Alt-Text]

Voit valita mieleisesi talon kolmesta mallistostamme: moderni, klassinen ja perinteinen. Kaikki Jetta-kodit toteutetaan korkealaatuisesti, ekologisuus huomioiden ja mikä tärkeintä – sinun tarpeidesi mukaan.

Ei kompromisseja. Lähde etsimään sinun tyyliisi sopivaa taloa. Kun potentiaalinen malli on löytynyt, voidaan mallia muokata vastaamaan täysin sinun toiveitasi. Apunasi on alusta lähtien paikallinen Jetta-edustajasi, joka käy yksityiskohdat kanssasi läpi ja auttaa unelmatalosi toteuttamisessa.

Moderni

Klassinen

Perinne

Miten valita koti?

Miten valitsen kodin?

Talomallistomme auttaa sinua hahmottamaan tyylisuuntia ja mahdollisuuksia. Jetta-Talo tunnetaan kyvystään muuntautua eikä toista samanlaista Jetta-kotia löydy! Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä, ota vaikka itse ottamiasi kuvia mukaan ja keskustele asiantuntijamme kanssa. Huomaat pian miten helposti saat luotua juuri sinunlaisen kodin – varmasti ja laadukkaasti.

Katso ammattilaisten vinkit

Etsi talosi

klikkaa tästä eteenpäin nähdäksesi kaikki talomallimme

”Me Jetta-Talolla toimitamme sinulle aidosti yksilöllisen kodin. Sen suunnittelussa otamme huomioon elämänvaiheesi ja tavoitteesi, asumiseen liittyvät toiveesi ja tarpeesi, sijainnilliset vaatimukset sekä energiatehokkuuden. ”

Tero Hietaniemi, toimitusjohtaja

Tilaa Jetta-esite!


Saammeko auttaa?

Ainutlaatuinen yksilöllisyys ja uudistuva mallistomme luovat parhaat puitteet terveelle ja iloiselle elämälle maalla ja kaupungissa. Käänny puoleemme ajoissa!